Наші з бронзою

-

- Advertisment -

Черкаський мушкетер Євгеній Капустян на чемпіонаті України з фехтування на шаблях серед кадетів здобув бронзову медаль. Вчепитися за найвищу нагороду не допомогли спортсмену навіть рідні стіни. Змагання у Черкасах розпочалися 17 січня і тривали протягом двох днів. 15-ти річний юнак боровся із серйозними противниками: спортсменами з Миколаєва, Нетішина та Києва. Що завадило фехтувальнику ступити на найвищу сходинку п’єдесталу знає кореспондентка ВІККА-НОВИН Наталя Кириленко.

Місто Черкаси приймає найсильніших фехтувальників України. Потому вони матимуть нагоду випробувати свою майстерність на Чемпіонаті Європи та світу.
Сергій Шкаліков, головний суддя змагань: «Чемпионат Украины – это вообще серьезные соревнования, у нас обеспечен хороший зал, обеспечены дорожки, аппараты, помогло нам Министерство киевское».
Черкаському мушкетеру Євгену Капустяну не вдалося вибороти найвищу нагороду. За вхід у першу пару він поступився спортсмену зі столиці. Бронзова медаль стала першою нагородою на чемпіонаті України.
Євгеній Капустян, бронзовий призер змагань: «Було вже важко фехтувати, змагатися. Дуже сильний противник був, я не зміг нічого зробити».

Перемогу серед кадетів святкує новоспечений 16-ти річний чемпіон зі столиці. Саме Олексій Стеценко отримав путівку на чемпіонат Європи. Він відбудеться в Австрії через місяць.
Олексій Стеценко, чемпіон України з фехтування серед кадетів: «Було трудно, але зміг це зробити, буду далі займатися, показувати результати та виступати за Україну».
У змаганнях шаблістів серед дівчат чемпіонкою стала фехтувальниця із Нетішина Ірина Щукла. Двоє черкаських спортсменок повторили успіх свого земляка. Діана Залевська та Софія Савастеєва також стали третіми.
Людмила Шкалікова, заслужений тренер України: «Этот возраст представлен слабо, просто ребята еще молодые, у нас пробел немножко был в этом возрасте и поэтому в этом возрасте мы не конкуренты.
У командних змаганнях серед дівчат успіх супроводжував фехтувальників з Миколаєва. У чоловіків лідерами стали київські спортсмени.
Олександр Абалянський, тренер команди з фехтування, м. Київ: «Для нас Черкассы – это родной город плюс давние традиции, что мы в свой интернат берем спортсменов именно с Черкасс, поэтому для нас это как второй родной город, нас хорошо принимают».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x