Новини на ВІККАСпортивні новиниВшанували колегу і наставника

Вшанували колегу і наставника

-

- Advertisment -

У спортивному залі фізкультурно-оздоровчого комплексу відбувся футбольний турнір пам’яті Володимира Куліша. Організатором змагань є ДЮСШ «Дніпро-80», в якій Володимир Григорович пропрацював із часу її заснування – тренером, завучем, директором. Юні футболісти третій рік поспіль розіграли головний приз турніру – перехідний Кубок. Його традиційно було вручено в день народження Володимира Куліша.

Цього року учасниками турніру були вісім дитячих команд. По дві з них представляли Дніпропетровськ та дитячо-юнацьку спортивну школу «Дніпро-80». Приїхали також команди зі Шполи, Кам’янки, Білозір’я та Яснозір’я.
Спочатку учасників розділили на дві групи. Переможці груп у вирішальному поєдинку розіграли головний приз турніру. У фіналі зустрілися команди Дніпропетровська та ДЮСШ «Дніпро-80» – «Ураган». У досить напруженому матчі перемогу з рахунком 5:3 святкували юні черкаські футболісти під керівництвом тренера Євгена Усенка. У поєдинку за третє місце ще одна команда ДЮСШ «Дніпро-80» – «Вікторія», у якій тренером Вадим Чуріков, здолала своїх суперників зі Шполи – 4:2.
Після завершення турніру відбулося нагородження його учасників. До речі, спонсором виступив син Володимира Куліша Юрій. Гравці команд-призерів отримали грамоти, медалі, цінні подарунки. Відзначили призами і найкращих юних футболістів. А команда-переможниця «Ураган» нагороджена головним призом турніру – перехідним Кубком.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x