Новини на ВІККАВіККА-новиниКорпоративні свята стають активними та сімейними

Корпоративні свята стають активними та сімейними

-

- Advertisment -

Рухливі ігри, дитячі розваги, нестримне спілкування. Компанія «Телеперформенс» днями активно провела уїк-енд. Розваги влаштували на «Бочці». Веселилися протягом восьми годин. Дивували командним духом і дружнім колективом. Більше – в сюжеті далі.

Разом у праці, разом і на відпочинку. Працівники «Телеперформенс» вихідними літній настрій множили на два. Вони веселилися на березі Дніпра, ганяли в рухливі ігри. Та доводили: компанія – як одна сім’я.

Черкащанка Марина прийшла на свято з донькою. Разом вони грали у фрізбі та запускали мильні бульбашки.

Марина Загородня, консультант-оператор: «Оскільки я молода мама, то на роботу влаштуватися складно. Мене не влаштовував графік роботи. А тут мене привабив графік роботи – гнучкий. Я працюю з 9 до 17. Це дає мені можливість відводити дитину в садочок і забирати звідти».

«Телеперформенс» організував яскраве свято. Упродовж восьми годин працівники компанії грали в баскетбол, волейбол, фрізбі. Перевіряли свою гнучкість у твістері та бавилися на батуті з дітьми. Прикметно, що для малечі керівництво компанії облаштували навіть окрему активну зону.

Владислав Киян, адміністратор: «Сегодня организовали корпоратив от кампании. Тут детская зона, фруктовый стол, различные игры, а также музыка. Будут участвовать ди-джеи с нашей компании».

До недиванного відпочинку могли долучитися всі охочі. Організатори свята запрошували всіх містян. Бо вважають: потрібно розвивати комунікативні зв’язки та розширювати робочий штат.

Анна Раденко, менеджер із управління трудовими ресурсами: «Много людей не с нашей компании. Сегодня мы с ними знакомимся, вовлекаем в разные игры, кормим фруктами, то есть всем все нравится. Все отлично, пока все удается».

Черкасами не обмежуються. Керівництво компанії подібні свята ініціює і в інших містах, де має представництва.

Катерина Осіна, фінансовий директор: «Кампания имеет очень богатую корпоративную культуру. Мы во всех городах, где она представлена, всегда проводим подобные мероприятия, чтобы были дети рады, чтобы родители имели возможность провести вместе время».

На сьогодні «Телеперформенс» надає консультації клієнтам різних компаній. У штаті компанії – понад 600 осіб. Переважно це молодь. Тут є і люди у віці.

Анжела Качан, менеджер адміністративної діяльності компанії «Телеперформенс»: «Очень дружелюбный коллектив, приятная атмосфера. Мы и пытаемся доказать, показать, насколько классно, замечательно и просто хорошо работать в такой кампании, как «Телеперформенс».

Компанія обіцяє: подібні заходи проводитиме регулярно. У планах – вечірка до 1 вересня, День народження компанії, флешмоби та квести.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські спортсмени здобули першість на чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO

З 12 по 15 вересня в Тернополі пройшов чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ та спортивних клубів. Про...

Як голосували депутати Верховної Ради від Черкащини за підвищення податків (РЕЗУЛЬТАТИ)

Верховна Рада України у першому читанні проголосувала за підвищення податків в Україні. Як голосували депутати від Черкащини, дізналися журналісти...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x