Новини на ВІККАСпортивні новини«Златогор» поза конкуренцією

«Златогор» поза конкуренцією

-

- Advertisment -

У Палаці спорту «Будівельник» відбулися перші в 2011 році матчі вищого дивізіону «Златогор-Ліги». Команди зіграли поєдинки V та VI турів. Ті, хто завітав до найголовнішого спортивного залу області, стали свідками надзвичайно цікавих та безкомпромісних поєдинків. Чергові перемоги здобув лідер турніру золотоніський «Златогор», який ще більше зміцнив свої позиції.

Перший матч п’ятого туру мав статус центрального, адже зустрічалися лідер нинішнього сезону золотоніський «Златогор» і чинний чемпіон «Златогор-Ліги» черкаський «Трансгаз». Золотонісці дуже впевнено перемогли у всіх своїх матчах, та ще й з однаковим рахунком 3:0, не віддавши суперникам жодної партії. Команда Олександра Білоруса зуміла дати бій фавориту змагань. Однак досвід і майстерність гравців «Златогора» все-таки переважили. У підсумку чергова перемога золотонісців з рахунком 3:0.
Другий ігровий день «Златогор-Ліги» у вищому дивізіоні продовжив тенденцію першого дня – досвід і характер узяли гору над молодістю. Цікаво, що всі матчі завершилися з однаковим рахунком 3:1.
Знакова подія відбулася в зустрічі «Златогора» та «Імперії». Молодій команді з Києва вдалося зробити те, що в цьому чемпіонаті не зміг ніхто – відібрати у «Златогора» один сет. Утім на той час золотонісці вели в матчі 2:0, впевнено вигравши обидві партії. Однак, зізнаються організатори, спортивні результати для них – не головне.
Таким чином, після шести турів «Златогор» упевнено лідирує, маючи стовідсотковий результат. Поєдинки наступних двох турів у вищому дивізіоні «Златогор-Ліги» відбудуться 5-6 лютого.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Забезпечувати порядок в Умані під час паломництва допомагає кінна поліція (ВІДЕО)

Вулиці Умані активно патрулюють поліцейські, особливу увагу приділяючи місцям, де збираються паломники. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.  У...

Госпіталізували із ножовим пораненням: поліція розслідує напад на чоловіка у Черкасах

Відкрите кримінальне провадження за фактом отримання жителем Черкас тілесних ушкоджень у середмісті. Про це повідомляє Поліція Черкащини. Подію кваліфіковано як...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x