Новини на ВІККАВіККА-новиниСпортсмени з політиками змагаються за увагу інтернет-користувачів

Спортсмени з політиками змагаються за увагу інтернет-користувачів

-

- Advertisment -

Спортсмени проти політиків. У цьому віртуальному двобої перемогли перші. Найбільше за минулий тиждень у групі «Типові Черкаси», що в інтернет-мережі «ВКонтакті», обговорювали футбольний матч «Україна – Франція». Не дотягли до золота рейтингу черкаські посадовці. Хоча їх «не злим, тихим» теж згадували активно. Про що перемовляються в мережі – в нашому вівторковому циклі.

«3»

Із бронзою минулий тиждень полишає добірка відео. Його на відеореєстратори зняли черкасці. Головним героєм кількасекундних роликів став водій блакитного «Daewoo Matiz». Червоний сигнал світлофора він сприймає, як виклик до старту. Крім того, ще й повертає не з тієї смуги. У коментарях дописувачі групи практично одностайно вирішили, що кермує автівкою дівчина, мовляв, і машина жіноча, і стиль їзди. Сходяться «типові черкасці» і в результаті, до якого, зрештою, призведуть такі маневри. А поки не пізно – пропонують провчити злісного порушника.

«2»

На почесному другому місці топ-трійки політичні персоналії. Першим у немилість інтернет-спільноти потрапив оскандалений чиновник Вадим Береза. Цього разу дописувачів обурило його висловлювання стосовно відомої української письменниці Марії Матіос. А от фото-жарт про очільника області «типових черкасців» потішив, зібравши більше шести сотень вподобань.

«1»

Черкаси – місто футбольних фанів. Саме гра мільйонів стала топ темою минулого тижня. Причому їй присвятили одразу п’ять постів. Спершу «типові черкасці» вирішили зняти нервове напруження перед матчем нашої збірної проти французів, виклавши фрагмент тематичного мультфільму.

Потім вели онлайн обговорення перебігу гри. Найбільшу кількість віртуальних вподобань зібрала відео-нарізка кращих моментів гри.

Проте емоції від феєричної перемоги переповнювали черкасців ще і наступного дня після гри.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x