ДПА: все мало

-

- Advertisment -

Працювати і ще раз працювати не покладаючи рук радить податківцям голова ДПА в Черкаській області. Петро Хукаленко назвав працю своїх підопічних у 2010 році «не роботою». Адже в цілому обласні податківці до запланованих показників розрахункової бази не дотягнули. Незадоволений керівник і рівнем податкової віддачі на Черкащині. За рівнем податкового навантаження область відстає від загальнонаціональних показників більш ніж удвічі. Утім, є і позитивні зрушення. Про це та інше –в сюжеті далі.

Складнимі напруженим виявився 2010-ий для обласних податківців. Для виконання завдань, поставлених Президентом, працівникам податкової необхідно було повсякчас шукати додаткові джерела надходжень. Утім, до всеукраїнського рівня показників податкового навантаження черкащани не дотягнули. Відстають більш як удвічі. Керівник – не задоволений.
Петро Хукаленко, голова ДПА в Черкаській області: «У нас непочатий край роботи, це дійсна картина нашої роботи, точніше я би сказав «не ро-бо-ти!!!».
Не виконані у 2010-муй загальні заплановані показники розрахункової бази.
Петро Хукаленко, голова ДПА в Черкаській області: «ДПІ не дали можливості зібрати ще 260 мільйонів гривень. Чи могли ми виконати план? Упевнений, що так. Ми поганенько з вами працюємо над рівнем податкового навантаження. Ми ще й відстаємо від середньо республіканського показника у цьому питанні».

Загалом 2010-го до зведеного бюджету України зібрано 4 мільярди 90 мільйонів гривень податків.Із них до місцевого – близько півтора мільярда.
Петро Хукаленко, голова ДПА в Черкаській області: «Збір податку на прибуток зріс у 1,7 разу, це + 104 млн. грн., що адекватно зростанню економіки, ПДВ – на 15,8%, а це + 68 млн. грн.».
Серед позитивних новин – зростання збору податків до місцевих бюджетів на 15%. Це порівняно з 2009 роком.
Петро Хукаленко, голова ДПА в Черкаській області: «Виявлено 14 злочинів, середньомісячне надходження податку на прибуток зросло під час операції у 15 разів. Це відповідно була сума 340 тис. грн., а зараз – 5,1 млн. грн.».
На 2011 рік податківці покладають великі надії. В умовах реформування податкового законодавства останні планують використати ще й нові підходи у плануванній адмініструванні доходів. Адже завдання на цей рік по Україні теж фантастичне – 170 мільярдів гривень до загального фонду держбюджету, що більш як на третину перевищує рівень минулого року.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Дві виховательки з Черкас потрапили у ТОП найкращих в Україні

Global Teacher Prize Ukraine оголосила ТОП-50 учасників премії в номінації «Дошкілля», що проходить за підтримки Міністерства освіти і науки...

Помер екскерівник Оперативної служби Черкас

Помер екскерівник Оперативної служби 15-05 Черкаської міської ради Сергій Маліщук. Про це повідомила його дружина Лілія Маліщук на своїй...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x