Новини на ВІККАВіККА-новиниАктори йдуть на відпочинок

Актори йдуть на відпочинок

-

- Advertisment -

Черкаські актори та театрали відсьогодні відпочиватимуть. Завершився черговий, уже 78 театральний сезон. Попри те, що вартість квитків на черкаські вистави залишається стабільною три роки поспіль, лише за останні півроку театр заробив понад півмільйона гривень. Директор закладу зазначає, що такий солідний прибуток забезпечили глядачі: з кожним роком шанувальників сцени стає все більше. Яким був цей сезон для черкаської драми, знає Ірина Гришко.

Ірина Гришко, кореспондент: «Упродовж театрального сезону черкаські актори зіграли у ста шістдесяти спектаклях, які подивилися майже 40 тисяч глядачів, а це кожен шостий житель міста. Сьогодні в театрі заключна вистава сезону: колектив прощається найяскравішою постановкою – «Циганським бароном».
Попри те, що з міжнародним проектом черкаські артисти проїхали пів-Європи, усі, як один, на репетиції. На комічну оперету Штрауса артисти очікують аншлаг.
Володимир Осипов, директор Черкаського обласного музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка: «На закриття ми обрали саме цю постановку, бо вона найвагоміша в цьому році».
Поїздка до Бельгії та Нідерландів найбільше запам’яталася й учаснику проекту балетмейстеру театру Володимиру Татарінову.
Володимир Татарінов, головний балетмейстер: «Запам’ятався сезон важкою роботою і цікавою участю в міжнародному проекті. Від нашого театру там була потужна акторська група та чоловічий балет».

Сценічним життям чоловік живе більше 20 років, тож смак великого успіху ні з чим не сплутає.
Володимир Татарінов, головний балетмейстер: «Ми «прокатили» 16 міст, і коли глядачі аплодували стоячи – це залишається в пам’яті».
Заслуженій Проні Прокопівні Черкащини Любові Скобель театральний сезон запам’ятався вдячними глядачами.
Любов Скобель, заслужена артистка України: «Ми виховали черкаського глядача, люди ходять до театру, поважають акторів. Мабуть, вони вже втомилися від телевізора, бо там все пусте».
Насичене творче життя виснажує акторів. Тож кожен із них мріє про відпочинок.
Ірина Кіндик, провідна актриса: «Ми дуже багато вкладаємо в образи, особливо, якщо роль трагічна, тому відпочинок і зарядження сонцем, морем, теплом необхідне, щоб було потім, що втілювати».
Плани на «канікули» в театральної богеми звичайні: хтось ніжитиметься на кримському узбережжі, хтось лікуватиметься, хтось робитиме ремонт. Головне – насолодитися спілкуванням із родиною.
Володимир Осипов, директор Черкаського обласного музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка: «Ці дні в нас лічені, тож спілкування з близькими – найкращий відпочинок».
Тетяна Крижанівська, заслужена артистка України: «Я в цьому році буду на морі, і сестра моя приїде, так що я дуже щаслива».
Після перепочинку театр відчинить свої двері 22 жовтня. У новому сезоні на глядачів чекає прем’єра ще однієї оригінальної постановки під керівництвом заслуженого діяча мистецтв Петра Ластівки «Назар Стодоля». Над нею весь творчий колектив театру працює з травня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах затримали підозрюваного у крадіжці та зберіганні наркотиків

Днями на вулиці Надпільна поліцейські отримали повідомлення про ймовірну крадіжку мобільного телефону, банківської картки та речей черкасця. Про це...

Черкаські поліцейські затримали чоловіка, який приставав до неповнолітніх дівчат

Поліцейські Черкас встановили особу чоловіка, який чіплявся до неповнолітніх. Зараз тривають слідчі дії, чоловіка допитують слідчі Черкаського райуправління поліції...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x