Новини на ВІККАСпортивні новини«Зоря» виходить у лідери

«Зоря» виходить у лідери

-

- Advertisment -

Два представники Черкащини в аматорській лізі України – «Зоря» та «Ретро» – зіграли між собою перенесений матч першого туру. У Білозір’ї сильнішими виявилися господарі, які перемогли з рахунком 2:1. Цей успіх дозволив «Зорі» після першого кола очолити турнірну таблицю групи 2.

Поєдинок у Білозір’ї видався непростим для обох команд. Перемога будь-кого із суперників виводила його на перше місце турнірної таблиці. Рахунок на 10-ій хвилині відкрили ватутінці. Білоус, увійшовши у штрафний майданчик «Зорі», влучно пробив у нижній кут. Та вже через сім хвилин господарі відігралися. Трандафілов реалізував пенальті. А за кілька хвилин до перерви гравець «Зорі» Ткаченко забив другий, як виявилося, переможний м’яч. У другому таймі команди мали по кілька нагод для взяття воріт, але рахунок до фінального свистка не змінився – 2:1 на користь «Зорі».

Володимир Лашкул, почесний президент ФК «Зоря»: «Враження, звичайно, позитивні, тому що рахунок позитивний. Ми думали про те, що перемога в сьогоднішній зустрічі дасть можливість посісти перше місце у групі за підсумками першого кола чемпіонату серед аматорів. Зараз є можливість поставити нові завдання, нові рубежі».

Таким чином, в активі «Зорі» після першого кола 10 очок. Вона лідирує у групі 2. Вісім очок у «ЛКТ-Славутича», який іде другим. «Ретро», маючи 6 пунктів, – на четвертому місці.

Володимир Лашкул, почесний президент ФК «Зоря»: «Я думаю, що для «Зорі» у цьому сезоні посильне завдання – вийти до фіналу аматорського чемпіонату України. А тоді зібратися обласною громадою, запросити до себе фінал, провести цей фінальний турнір на двох стадіонах – у Білозір’ї та Черкасах».

До речі, цього року три команди футбольного клубу «Зоря» виступають у змаганнях різного рівня. І всі перебувають на провідних позиціях. Так, головна команда «Зорі» зі 100-відсотковим результатом лідирує у вищій лізі чемпіонату Черкащини. «Зоря-2» очолює турнірну таблицю своєї групи в першості області в першій лізі. А «Зоря-зміна» попереду в чемпіонаті Черкаського району.

Володимир Лашкул, почесний президент ФК «Зоря»: «Це не просто те, що ми, як кажуть, аплодуємо в долоні. Це дає свій результат – послідовна та системна робота футбольного клубу, білозірської громадськості, сільської ради, підтримка районної федерації футболу й наша колективна робота».

Найближчий поєдинок ФК «Зоря» зіграє 15 червня в чемпіонаті області. На своєму полі підопічні Ігоря Столовицького прийматимуть монастирищенський «Авангард». А 19 червня білозірці проведуть матч у Ватутіному в рамках чемпіонату України серед аматорів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині в аварії загинув водій мопеда

На Золотоніщині в результаті аварії загинув водій мопеда – відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє Поліція Черкащини. Автопригода сталася 20...

На Черкащині родина депутата викупила будівлю колишньої сільради

На Черкащині підприємство, до якого має відношення родина депутат Черкаської обласної ради Ігоря Новицького, придбало будівлю колишньої сільради в...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x