Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркаська міська рада створює власний медіахолдинг

Черкаська міська рада створює власний медіахолдинг

-

- Advertisment -

Черкаська міська рада створює власний медіахолдинг. Головна функція новоутвореного комунального підприємства – інформувати жителів міста про діяльність влади. «Муніципальне інформагентство «Черкаси» об’єднує такі ЗМІ: газета «Місто», журнал «Живи в Черкасах», інформаційний портал міської ради тав перспективі – інтернет-телебачення. Директором муніципального інформаційного агентства стала Олена Петрова, редактор журналу «Живи в Черкасах!». На презентації побували наші кореспонденти.

«Муніципальне інформагентство «Черкаси» – новий гравець черкаського медіапростору. До складу інформаційної агенції наразі входить журнал «Живи в Черкасах!» та оновлена газета «Місто». Віднині це видання матиме форму інформаційного бюлетеня. «Місто» двічі на місяць роз’яснюватиме черкасцям офіційні документи, затверджені міськрадою.
Олена Петрова, директор КП «Муніципальне інформаційне агентство «Черкаси»: «Перед кожним офіційним документом стоятиме позначка, де буде написано, кого саме стосується цей документ -медиків,або батьків,або бюджетників. Щоблюдина відразу зорієнтуваласяв такій величезній кількості документів і визначилася – варто їй це читати чи ні».
Офіційний блок доповнюватиме короткий дайджест новин. Формат журналу «Живи в Черкасах!» та його змістове наповнення не зміниться, запевнила Олена Петрова. Цьогоріч до двох друкованих одиниць додасться сайт Черкаської міської ради та інтернет-телебачення.

Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «На газету ми виділяємо 300 тисяч на рік, журнал є самоокупним.А на інтернет-ТБ близько 200 тисяч гривень».
Інформаційний портал, за словами Сергія Одарича, виконуватиме довідкову функцію та залучатиме інвесторів. Саме на порталі, наголосив мер, буде створено геоінформаційну систему міста.
Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «Наприклад, наноситься шар шкіл, шар кінотеатрів, шар земельних ділянок, зданих в оренду».
Інтернет-телебачення, за словами куратора проекту Марини Волошенко, забезпечить прозорість діяльності міськради та виконкому.
Марина Волошенко, депутат міської ради: «Ми не маємо змоги донести до людей усі процеси, які відбуваються там упродовж кількох годин. Ми хотіли б, аби всі ті діїта рішення міськвиконкому бачили черкасці, щоб вони бачили, як голосують ті люди, за яких вони голосувала у свій час… Завдяки інтернет-ТБ буде найлегше донести цю інформацію».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

UGB (Укргазбанк) розширив перелік номерів телефонів для зв’язку клієнтів із контакт-центром банку

З 1 жовтня 2024 року UGB (Укргазбанк) збільшив кількість мобільних операторів, які обслуговують контакт-центр, аби у клієнтів було ще більше можливостей для зв’язку...

2 виступ, три запити і 52 законопроекти: результати роботи нардепа від Черкащини

За 3 роки роботи народний депутат від Черкащини (Золотоніський округ) Віталій Войцехівський зробив 2 виступи (один з місця один...

Цікаве:

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення...

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x