Новини на ВІККАВіККА-новиниРіздвяний молебень

Різдвяний молебень

-

- Advertisment -

Традиційна доброчинна акція – вручення різдвяних подарунків дітям із соціально незахищених родин – відбулася 12 січня у Свято-Михайлівському кафедральному соборі обласного центру. Розпочали захід святковим молебнем, який відслужив архієпископ Черкаський і Канівський Софроній. Під час богослужіння того дня молилися й організатори заходу – співробітники ВАТ «Азот» і БФ «Рідний дім». На Різдвяне свято, яке відбувається вже шостий рік поспіль, запросили близько тисячі дітей.

Кожен із цих дітлахів вірить у різдвяні дива. Створити їх допомагають і небайдужі дорослі. Зокрема, це представники ВАТ «АЗОТ» і БФ «Рідний дім». Шостий рік поспіль вони проводять традиційну доброчинну акцію – вручення різдвяних подарунків дітям із соціально незахищених родин.
Тетяна Кривенко, БФ «Рідний дім»: «Хвала Господу, що він прийшов у наш світ, за те, що приніс любов, красу. Ми хочемо, щоб діти цінували цю красу».
Ігор Сергієнко, директор із персоналу ВАТ «АЗОТ»: «Цією акцією ми хочемо попросити митрополита, щоб він благословив усіх дітей на наступний рік, підтримати духовну віру у свято і подарунки».
Розпочали захід святковим молебнем, який відслужив архієпископ Черкаський і Канівський Софроній. Владика привітав дітей зі святами та побажав їм усіляких гараздів у майбутньому. Після закінчення богослужіння архієпископ Софроній окропив подарунки святою водою та вручив їх дітям. Останнім свято сподобалося. Цього року тут близько тисячі дітей. Підготували до заходу і святкову виставку творчих робіт маленьких черкащан.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка Ford Fiesta скоїла ДТП у стані сп’яніння

У Черкасах вчора інспектори отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Руставі. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської...

У Черкасах змінили режим вуличного освітлення

Відсьогодні в Черкасах вуличне освітлення вмикатимуть о 4:00 ранку через скорочення світлового дня. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Шампанське і десерти: як правильно підібрати гастрономічну пару?

Ігристі вина — це дуже смачні напої, і вивченню...

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x