Новини на ВІККАПолітичні новиниМедведучк про новий ріст тарифів ХКГ та лібертаріанські ідеологічні...

Медведучк про новий ріст тарифів ХКГ та лібертаріанські ідеологічні орієнтири нової влади

-

- Advertisment -

З 1 червня в Україні дано старт подальшому зростанню тарифів на житлово-комунальні послуги. Справа в тому, що з 1 червня 2019 року діє нова ціна на природний газ для побутових споживачів. У ряді регіонів ціна на блакитне паливо доходить до рекордних 8800 грн. за тисячу кубометрів з ПДВ. Ціна на природний газ для населення в червні збільшилася в порівнянні з попереднім місяцем, а це неминуче призведе до відповідного зростання тарифів на гаряче водопостачання та опалення.

Очікувалося, що новий президент своїм указом скасує постанову Кабінету Міністрів України від 19.10.2018 № 867 "Про затвердження Положення про покладання спеціальних обов'язків насуб'ектов ринку природного газу для забезпечення громадських інтересів в процесі функціонування ринку природного газу". Це забезпечило б стабілізацію цін на газ і тарифів ЖКГ хоча б на рівні 2018 року.

Президент цього не робить, і поступово стає зрозуміло чому.

Тарифна політика Порошенка – Гройсмана базувалася на ідеології неолібералізму. Представник президента Зеленського в парламенті Руслан Стефанчук заявив про лібертаріанському ідеологічних уподобаннях нової влади. У той же час пан Стефанчук в одному з недавніх інтерв'ю стверджував: "Наші з ним (президентом) відносини – ліберальна модель економіки, ліберальна модель відносин з відповідними національними особливостями".

Тим самим головний ідеолог команди Зеленського визнав рівність пропонованої Україні моделі лібертаріанства і моделі неолібералізму, яку (в його гіршій формі) сповідувала влада останні 5 років. Як би ми це не називали, в основі всіх цих різновидів лібералізму лежить ідеологія соціал-дарвінізму, тобто формування державою умов, коли багаті багатіють, а бідні бідніють.

На реалізацію саме такої соціально-економічної політики був націлений антинародний режим Порошенко – Яценюка – Гройсмана. Адепти цієї нелюдської політики заморожували зарплати і пенсії, зводили до мінімуму виплати по народженню дітей, скасовували безкоштовне харчування школярів, вводили захмарні комунальні тарифи …

Так при такому тяжкому становищі в країні, коли навіть ООН визнає, що 60% населення України перебуває за межею бідності, людей треба рятувати від злиднів, підвищувати зарплати і пенсії, терміново знижувати комунальні тарифи!

Лібертаріанство – це явно не та ідеологія, яка необхідна зараз Україні і українцям.

Віктор Медведчук,

Голова Політради партії

"Опозиційна платформа – За життя"

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Забезпечувати порядок в Умані під час паломництва допомагає кінна поліція (ВІДЕО)

Вулиці Умані активно патрулюють поліцейські, особливу увагу приділяючи місцям, де збираються паломники. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.  У...

Госпіталізували із ножовим пораненням: поліція розслідує напад на чоловіка у Черкасах

Відкрите кримінальне провадження за фактом отримання жителем Черкас тілесних ушкоджень у середмісті. Про це повідомляє Поліція Черкащини. Подію кваліфіковано як...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x