Новини на ВІККАВіККА-новиниВикрили нарколабораторію

Викрили нарколабораторію

-

- Advertisment -

Організовану злочинну групу, яка виготовляла та збувала особливо небезпечні наркотичні та психотропні засоби, затримали працівники УБОЗу УМВС України в Черкаській області. Безчинствували шестеро осіб, серед яких 3 жінки. Керував злочинною організацією раніше судимий місцевий житель. На майно наркоторгівців наклали арешт на суму близько 280 тисяч гривень та вилучили їхній автомобіль.

Затримати наркозлочинців, які так активно та впевнено «працювали» на території Черкас і Сміли, правоохоронцям вдалося завдяки спецоперації. УБОЗівці тривалий час спостерігали за торгівцями наркотиків, з’ясовували шляхи надходження сировини, а також виявляли канали збуту наркотиків. Це і дозволило упіймати злочинців «на гарячому».
Затримана злочинна група з шести осіб виготовляла особливо небезпечні наркотичні та психотропні засоби: «ацетильований опій» і «первитин». Сировину для виготовлення наркотику, а це були медичні препарати, , зловмисники закуповували в кількох аптеках на території Черкаської області за підробленими рецептами.
Роман Шепелєв, начальник відділу боротьби з міжнародними організованими злочинними групами УМВС України в Черкаській області: «Під час проведених обшуків вилучені наркоречовини, готові до вживання, і засоби для їхнього виготовлення, а також припинена діяльність нарколабораторії».

У затриманих вилучили два підроблених посвідчення членів національного комітету з боротьби з корупцією. Саме ці документи дозволяли їм «працювати під прикриттям». За виявленими фактами порушено низку кримінальних справ за статтями 307 і 317 Кримінального кодексу України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині відремонтують харчоблок ліцею за 5 млн грн

На майже 5 млн грн відремонтують харчоблок в Іванківському ліцею, що в в Іванківській громаді на Уманщині. Тендер має...

Компанії групи «УРМ» працюють над стратегією оперативного реагування на випадок масованих атак ворога на енергетичну інфраструктуру України

Сьогодні, 3 жовтня в місті Харків державні компанії Оператори системи розподілу (ОСР), які входять до АТ «Українські розподільні мережі»,...

Цікаве:

Шампанське і десерти: як правильно підібрати гастрономічну пару?

Ігристі вина — це дуже смачні напої, і вивченню...

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x