НовиниЧеркащинаУ Черкасах фінішував "Кубок Венето"

У Черкасах фінішував "Кубок Венето"

-

- Advertisment -

Масштабний турнір "Кубок Венето" фінішував у Черкасах. Як і минулого року, кубок переможця здобув "Кривбас". Про це повідомляє пресслужба "Черкаських Мавп".

Цього разу команда з Кривого Рогу була представлена потужним складом. Так, за "Кривбас" грали такі досвідчені баскетболісти як Сергій Загреба та Андрій Куліш. У підсумку команда здобула три перемоги і завоювала вже другий чемпіонський кубок.

У другому матчі дня "Черкаські Мавпи" − зустрічалися з "Хіміком-2". У цій грі южненці прагнули перемогти, аби забезпечити собі друге місце на турнірі. "Мавпи" ж після двох поразок просто намагалися чинити гідний опір суперникові.

Підопічні Володимира Чурсіна трималися на рівних із суперником трохи більше половини матчу. Поступаючись – 10 після двох чвертей, черкасці зуміли здійснити ривок і ледь не наздогнати в рахунку, однак далі жорсткий пресинг від Южного приніс свої плоди. "Хімік" лише нарощував свою перевагу і як підсумок, інтриги у матчі не було вже після трьох чвертей. А фінальна сирена зафіксувала результат 68:108 на користь южненців, які здобувають друге місце на турнірі.

"На цей турнір ми спеціально запросили сильні команди. Ми зустрічалися із досвідченими та награними командами, вони вже тривалий час грають разом, були в призах чемпіонату. "Хімік-2" потужна команда, Кривий Ріг цього року дуже підсилився. Вони набрали людей із Суперліги, які значно старші за наших хлопців. По нашому виступу, у першому матчі з Сумами зіграли непогано. Але то був перший матч, якби з Сумами гра була остання, ми могли б виграти. У першому матчі ми протрималися половину гри. У другому матчі ми протрималися майже половину гри, сьогодні ми трималися фактично дві половини гри. Так, я застосовував ротацію, тому що хлопці втомилися. Якби грали найсильнішим складом, то різниця була б в іншому. Але справа не в цьому, не важливо, який рахунок на табло. Я дивився, як хлопці себе проявляють, де їм треба додати. Їм в першу чергу треба додати у впевненості і в прийнятті правильних рішень на майданчику. Звісно ми тільки почали працювати і хочемо ще взяти участь у якомусь турнірі до старту чемпіонату", − зазначив головний тренер "Черкаських Мавп-2" Володимир Чурсін.

Переможці та призери отримали пам'ятні кубки та призи від торгової марки "Венето".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" відкрили продаж сезонних абонементів.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах машина збила жінку, постраждала померла у лікарні

В ДТП у Черкасах постраждала жінка, вона померла у лікарні. Повідомляє Поліція Черкащини. ДТП сталася вранці на вулиці Чигиринська у...

У Черкасах провели в останню путь двох бійців – медика і сапера

У Свято-Михайлівському кафедральному гарнізонному соборі провели в останню путь двох військових, які до останнього боронили суверенітет України. Про це...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x