Новини на ВІККАВіККА-новиниГубернатор Сергій Тулуб обіцяє «новий подих» у боротьбі з...

Губернатор Сергій Тулуб обіцяє «новий подих» у боротьбі з корупцією вже після свят

-

- Advertisment -

Жити стає все краще, жити стає все веселіше. Впродовж півтори години, аналізуючи 2010-ий, губернатор запевняв присутніх, що життя таки налагоджується. Головне досягнення чинної влади – стабільність. А ще – економічне зростання Черкащини. Після новорічних свят Сергій Тулуб обіцяє «новий подих» у боротьбі з корупцією. Більше про досягнення та перспективи губернаторські знає кореспондентка ВІККА-НОВИН Ольга Скорик.

Кадри з фільму «Москва сльозам не вірить»: «А что вообще в мире делается? – Стабильности нет!».
Те, чого так бракувало героям фільму «Москва сльозам не вірить», на Черкащині, як і в країні,в надлишку. Принаймні в цьому наполегливо переконує губернатор Сергій Тулуб. Стабільність – досягнення номер один чинної влади у 2010-му.
Сергій Тулуб, голова Черкаської ОДА: «Нам вдалося стабілізувати соціально-економічну ситуацію. Сьогодні ми можемо констатувати, що позитивні тенденції стають усе більш стійкими. Тобто стає домінуючою атмосфера стабільності в економіці. Це те, чого ми з вами прагнули».
Серед інших здобутків року минулого – зростання промислового виробництва аж до 18%і поступове відродження найбільш уражених кризою галузей.
Сергій Тулуб, голова Черкаської ОДА: «Прирісту машинобудуванні вже 6%, хімічна галузь – 29%. Виробництво продуктів харчування зросло на чверть. Відновлено роботу 3-ох цукрових заводів, а вироблено цукру майже 145 тис. тонн. А порівняти з минулим роком, в якому було 49,5. Є різниця?».

На2011-ий планив регіоналів не менш амбітні – повернути Черкащині славу цукрової столиці. Очільник запевняє, що запрацюють ще три, а то й чотири цукрові заводи. Зберегла область свої лідерські позиції і в сільському господарстві. Зібрано понад два з половиною мільйони тонн зернових. Урожайність – найвища в країні.
Сергій Тулуб, голова Черкаської ОДА: «Завдяки рукам, рукам тих хліборобів, завдяки рукам тих господарників».
Від тем радісних Сергій Тулуб перейшов до наболілого. Боротьба з корупцією в області шкутильгає.140 викритих злочинів губернатор назвав, цитую, «мізерною цифрою».
Сергій Тулуб, голова Черкаської ОДА: «Вісім місяців кожного разу я кажу керівникам правоохоронних органів – ось питання, де треба працювати. До сьогодні тільки 27 злочинів викрито. А що ми не бачимо: куди поділася земля, якїївикористовують, як використовують лісові господарства, як використовують прибережну зону? І ми кажемо, що чогось досягли. Шановні, не пройде».
Керівників районів, місті правоохоронних органів губернатор закликав зробити «новий подих» у боротьбі з корупцією вже після різдвяних свят.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Скандинавський антициклон приніс холодні ночі на Черкащину

Скандинавський антициклон приніс на Черкащину холодні ночі через циркуляцію північних вітрів, які постачають холодне повітря. Про це повідомляє Черкаський...

Над Черкащиною збили 13 ворожих безпілотників

У Черкаській області ніч минула під загрозою повітряних атак, проте без надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x