Із 4 до 6 червня у м. Києві вдруге проходив Чемпіонат України з кулінарного мистецтва. Захід провели з метою популяризації творчих досягнень у ресторанній сфері, втілення креативних ідей, підвищення рівня підготовки фахівців. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.
Від ДНЗ "Черкаське вище професійне училище" участь у професійному конкурсі взяв учень Ярослав Недбайло. За результатами участі в чемпіонаті в номінації "Основна страва з м’яса" серед юніорів Ярослав виборов "срібло".
Чемпіонат оцінювало журі у складі відомих шеф-кухарів Німеччини, Сербії, Білорусії та України.
За три дні учасники чемпіонату відвідали безліч виступів спікерів із питань безвідходного виробництва сировини та повернення до локальних страв продуктів, кваліфіковані майстер-класи за новітніми технологіями приготування страв.
Як повідомляв сайт vikka.ua, у Кам'янській ОТГ відбудеться фестиваль класичної музики.
У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.