Новини на ВІККАВіККА-новини«Вухастий» позитив-2011

«Вухастий» позитив-2011

-

- Advertisment -

Вони стрибають у довжину на три метри, а у висоту – на метр. Вони мають 18 кігтиків і можуть бачити все, що відбуваються позаду, не повертаючи голови. Вони – це пухнастіта кумедні кролики. І саме ці створіння, разом із котами, є символами 2011 року. Потоваришувати з ними радять психологий астрологи. Тож і не дивно, що попит напередодні Нового року на цих тваринок підскочив. Деякі з вухастих навіть оселилисяв офісах…

Євгенія Гнєушева, кореспондент: «Кролик, який є символом 2011 року, – це не лише цінне хутро. Така маленьката кумедна тваринка принесе у ваш дім купу позитиву».
У цьому будинку цих вухастиків більше 70. Кожен має свій характері підхід до господаря.
Ірина Путіліна, біолог: «Кролик віслоухий, але він ще й ангорський. Це просто кіпа шерсті, вони більш спокійні, ніж інші кролики, і більші. Можуть бути до 2-3 кілограмів, цей – стандарт… Кролики левоподібні маютьшикарну гриву, як у лева. Вони дуже рухливі, якщо порівнювати характер, то це як сенбернар і доберман… Це найбільш незвичні кролики – кролики-мікро. Це з карлика вивели карлика, ось цей стандартний, а це його копія, вага від 500 грамів до кілограма”.
Ось ці мікро-кролі – сьогодні найбільш популярна порода.
Ірина Путіліна, біолог: «Ось цьому кролику 1,5 місяця, його беруть, щоб він жив у квартирі. Це початок нового життя, він ще нічого не боїться, головневкладатив нього серце, душу…».

Кролі дуже товариські, ніжні і не дуже примхливі. Утім, полюбляють усе пізнавати. При чому – зубами.
Ірина Путіліна, біолог: «Кролика випускати треба під контролем і на маленький період часу, він може дроти погризти, шпалери,взуття».
У цьому офісі кролик взагалі за господаря. Наталя зізнається : Фунтик господарює, як і де схоче. Утім, йому все цепробачають. Адже він – талісман компанії, який, до речі, сприяє прибутку.
Наталя Толстая, власниця кролика-талісмана: «Багато клієнтів, яку приходять на консультацію, думають, що це іграшка, а коли він починає бігати, їсти яблука, всі вражені, і нашу компанію всі знають ще й за таким працівником, як Фунтік».
Фунтиком звуть піврічного кролика невипадково. Компанія, де мешкає кроленя,спеціалізується на фінансовому консалтингу.
Наталя Толстая, власниця кролика-талісмана: «Він народився 9 травня, тому він не просто улюбленець, він ще й символ фірми, це перемога, досягнення. Він для компанії – як співробітник, допомагає, аджев нас у роботі дуже багато стресів».
Попит на кроликів напередодні наступного року таки зріс, фіксують продавці тварин. Хоча напередодні цього свята, кажуть вони, українців традиційно тягне на екзотику. Так попит народжує пропозицію.
Ірина Путіліна, біолог: «У кроликів є сусіди – бурундуки.Вони з Сибіру, такі веселі, весь час їдять щось… А щев нас єкишенькові бегемотики, морські свинки.У них немає шерсті, їх беруть ті, хто боїться алергії, вони дуже ласкавіта музичні…».
Утім, українцям не слід забувати і про «класичних» домашніх улюбленців. Адже 2011 рік – це не тільки рік кролика, а щей кота. Обов’язково спробуйте з ними потоваришувати.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Скандинавський антициклон приніс холодні ночі на Черкащину

Скандинавський антициклон приніс на Черкащину холодні ночі через циркуляцію північних вітрів, які постачають холодне повітря. Про це повідомляє Черкаський...

Над Черкащиною збили 13 ворожих безпілотників

У Черкаській області ніч минула під загрозою повітряних атак, проте без надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x