Новини на ВІККАВіККА-новиниУ хаті під соломою зустрічатиме 2011-ий губернатор Сергій Тулуб

У хаті під соломою зустрічатиме 2011-ий губернатор Сергій Тулуб

-

- Advertisment -

Новий рік по-губернаторськи. Зі старими традиціями та новими заступниками у 2011 планує вирушити голова Черкаської облдержадміністрації. Сергій Тулуб переконаний: рік, що минає, був визначальним у всьому. Саме 2010-го він очолив Черкащину. Проте нині ширяться чутки про можливу зміну його діяльності та повернення в енергетику. Чи залишиться Сергій Тулуб на посаді губернатора і надалі та як зустрічатиме Новий рік, знає кореспондентка ВІККА-НОВИН Ольга Скорик.

На фінішній прямій 2010-го губернатор Черкащини з’явився після тритижневої відпустки, добре відпочивши та з новими заступниками. Щоправда, громадськості персони добре відомі. Євген Влізло став заступником голови з економіки та фінансів. Юрій Тимошенко – з гуманітарних питань. Третім заступником губернатора призначено Михайла Пузяка. Він керуватиме апаратом облдержадміністрації. Своїм заступникам Сергій Тулуб відразу сказав напутнє слово.
Сергій Тулуб, голова Черкаської ОДА: «Отуда до людей – отам життя».
Головна інтрига: чи залишиться сам губернатор із людьми на Черкащині і в наступному році. Сергій Тулуб поспішив розвіяти чутки. Мовляв, на Черкащині сподобалося, нікуди не збирається та й не чув, щоб його кудись кликали. Залишить область очільники хіба щов новорічну ніч.
Сергій Тулуб, голова Черкаської ОДА: «О 12 годині чи о 24-й я буду в Києві. Там, де я живу. Знаєте, де я живу? Ще не знаєте?! Йо-ма-йо. Я думав, ви все знаєте. У хатинці під соломою. До речі, солома з Черкащини, щоб ви знали».

Від більшості черкащан способом зустрічі Нового року губернатор не вирізнятиметься, принаймні так говорить журналістам. Новий 2011-й відзначатиме традиційно, в сімейному колі.
Сергій Тулуб, голова Черкаської ОДА: «Я намагався декілька разів виїжджати на Новий рік і ніколи з цього нічого гарного не виходило. Або захворієш на ГРВІ або ще щось таке. То нашо воно мені потрібне – ця зміна ситуації, клімату чи ще чогось. Краще всього вдома – дружина, ялинка, собака і я. І нормально все».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські спортсмени здобули першість на чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO

З 12 по 15 вересня в Тернополі пройшов чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ та спортивних клубів. Про...

Як голосували депутати Верховної Ради від Черкащини за підвищення податків (РЕЗУЛЬТАТИ)

Верховна Рада України у першому читанні проголосувала за підвищення податків в Україні. Як голосували депутати від Черкащини, дізналися журналісти...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x