Новини на ВІККАВіККА-новиниДорожній тромб на дамбі «розсмоктався» тільки пізно ввечері

Дорожній тромб на дамбі «розсмоктався» тільки пізно ввечері

-

- Advertisment -

Наслідки аварії. Черкаська дамба напередодні стала проїзною тільки пізно ввечері. В обід там сталася страшна ДТП. Легковик виїхав на смугу зустрічного руху та зіштовхнувся із вантажівкою. Від удару перший автомобіль миттєво спалахнув. Його водій не мав шансів на порятунок. Ця ДТП могла перерости у справжню катастрофу, розповідає Марія Гаврилян.

Пробка в кілька кілометрів. Ці фото зробив черкасець Володимир. Втрапив у затор, розповідає, о першій дня, їдучи з Києва до Черкас. До міста, говорить чоловік, вдалося потрапити лише близько шостої вечора.

Володимир Мельник, очевидець: «Часов 5 мы стояли. Люди некоторые на машинах проезжали, но дальше все равно попадали в пробку. А люди, которые ехали в рейсовых автобусах, вставали и шли пешком».

Лише за кілька годин Володимир побачив, у чому справа. На 16-му кілометрі автодороги Золотоноша – Умань сталася страшна ДТП. Як повідомляють в обласній ДАІ, о пів на першу дня 29-річний черкащанин за кермом «Деу Сенс» виїхав на смугу зустрічного руху та втрапив під колеса вантажівки. Легковик від удару зайнявся і вщент згорів хвилин за 15, переповідають очевидці. На місце події одразу виїхали два пожежно-рятувальні підрозділи. Один – із Черкас, інший – із Золотоноші.

Костянтин Проценко, керівник прес-служби УДСНС у Черкаській області: «Унаслідок ДТП, «Деу Сенс» відкинуло на узбіччя. Пошкоджений автомобіль загорівся. На жаль, водій не зміг покинути салон. Тому ліквідували загоряння автомобіля – існувала загроза його вибуху. Після чого деблоковано тіло загиблого».

38-річний водій вантажівки вцілів. Він перевозив вуглекислий газ. В аварії цистерна не пошкодилася, і витоку речовини не сталося. Як повідомляють правоохоронці, нині щодо цієї ДТП триває слідство. А водіям вони вкотре нагадують: дорога по дамбі завузька для необережних маневрів.

Альона Плаксій, старший інспектор служби профілактичної роботи УДАІ в Черкаській області: «З початку року на захисній дамбі через річку Дніпро трапилося 27 ДТП. Із них 2 дорожньо-транспортні пригоди із травмованими. 25 – із матеріальними збитками. Ця ділянка дороги, у зв’язку з вузькою шириною проїжджої частини, є аварійно небезпечною».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині від початку року зупинили майже 3 тисячі нетверезих водіїв

За 10 місяців 2024 року поліцейські Черкаської області склали 2 827 протоколів за керування транспортними засобами у стані сп’яніння....

У Черкасах водійка вїхала на сходи клініки

У Черкасах по вулиці Сінна сталося ДТП. Водійка автомобіля Kia Sorento, рухаючись заднім ходом, не впевнилася в безпечності руху...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x