Новини на ВІККАВіККА-новиниУманських школярів водили на екскурсію до міліції

Уманських школярів водили на екскурсію до міліції

-

- Advertisment -

Боротися на стороні світла. Саме до цього агітували випускників міліціонери в Умані. Тутешнім школярам влаштували екскурсію до місцевого відділку міліції. Таким заходом правоохоронці хотіли зменшити кількість правопорушень серед підлітків, а заодно зацікавити їх професією міліціонера, аби підготувати собі достойну заміну.

Уманський міськвідділ міліції провів екскурсію для випускників. Підлітки побачили, як знімають відбитки пальців, розбирають пістолет Макарова та стріляють у нерухомого порушника з відстані 25 метрів. Мета дня відкритих дверей – загітувати випускників до вступу в навчальні заклади МВС і зменшити кількість правопорушень серед підлітків. Міліціонери показали кабінети, в яких працюють слідчі, експертна служба та дільничні інспектори.

Олександр Басихін, начальник сектора кадрового забезпечення Уманського міськвідділу УМВС України в Черкаській області: «Служба в міліції завжди була почесною, завжди користувалась повагою серед людей. Це перспективно для молоді. Тим паче вступити до вищого навчального закладу системи МВС України — це можливість не тільки служити в міліції, а також, після отримання вищої юридичної освіти, працювати в будь-якій структурі на посаді юриста».

Проте найбільш цікавою для школярів стала екскурсія до тиру, де їм показали, як правильно поводитися зі зброєю та провели навчально-тренувальну стрільбу.

Марина, учениця 11 класу: «Мені дуже сподобалось, усім іншим учням, думаю, також. Ми побачили, що насправді міліція є не такою, як у фільмах».

Такі заходи уманські міліціонери хочуть проводити й надалі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x