Новини на ВІККАВіККА-новиниКолеса огляду поки не буде в Черкасах

Колеса огляду поки не буде в Черкасах

-

- Advertisment -

У Черкасах поки не буде колеса огляду. Гроші, заплановані на придбання атракціону, витратять на ремонт дахів у школах. Про це пише одна з місцевих газет. Більше інформації – далі в огляді преси.

Без колеса огляду

Колеса огляду поки не буде. Про це пише «Акцент». На останньому засіданні Черкаський міськвиконком підтримав зміни до міського бюджету на суму офіційних трансферів обласного та державного бюджетів. Із невеликими уточненнями в межах існуючого ресурсу підтримано перерозподіл видатків із об’єктів бюджету розвитку. Зокрема, 1,2 млн грн, які були заплановані раніше на встановлення колеса огляду в парку «50-річчя», нині перенаправили на ремонт дахів у закладах системи освіти.

Відродження промислів

Про майстра, який відроджує забутий промисел – виробництво гужового транспорту, – пише газета «Вечірні Черкаси». Умілець із села Сунки Сергій Тимофієв виготовляє весільні та прогулянкові карети, бідки, фаланди та фаетони. Його вироби вже відомі в різних куточках країни. На роботу чоловіка надихнула любов до коней, яких тримав на господарстві. Три роки тому взявся майструвати першу карету – це була невелика двоколісна бідка під упряжку одного коня. Сьогодні в колекції чоловіка – чотири карети, а дві вже знайшли своїх власників.

«Співоче поле»

Проект облаштування території Нижнього парку Шевченківського національного заповідника в Каневі та спорудження там «Поетично-співочого поля» обговорили члени Національної спілки архітекторів України та члени Вищої ради митців при ОДА. Під час засідання архітектори, скульптори та художники дійшли спільної думки й обрали один із-поміж двох запропонованих проектів. Про це пише «Молодь Черкащини». Проектом передбачено влаштування сценічного простору й амфітеатру на 500 місць із додатковим благоустроєм території, яка об’єднає «Поетично-співоче поле» з набережною Дніпра та приплавом «Тарасова гора». На набережній влаштують альтанку, видові майданчики, скрізь зроблять сучасне освітлення.

Призначення

Нового начальника днями представили колективу інспекції захисту прав споживачів у Черкаській області. Ним став корінний черкащанин Михайло Бінусов, який має чималий досвід державної служби на керівних посадах. Повідомляє «Черкаський край». Церемонію представлення нового начальника колективу провів начальник Управління захисту прав споживачів та реклами Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів Сергій Качанов.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x