Новини на ВІККАВіККА-новиниДля Черкащини шукають інвесторів

Для Черкащини шукають інвесторів

-

- Advertisment -

Інновації, інвестиції, модернізація – саме під таким гаслом, на думку обласних керманичів, мине наступний рік. Регіональна влада вирішила не відставати від усеукраїнськоїта взяла участь у роботі конференції на тему «Інвестиційно-інноваційний шлях розвитку – основа майбутнього Черкащини». Присутні на ній представники Українського національного комітету Міжнародної торгової палати України одразу запевнили: вони допоможуть знайти партнерів для доволі інвестиційно привабливої Черкащини.

Черкащина задніх не пасе. Область має значний промисловий, науковий і культурний потенціал. Принаймнів цьому переконують потенційних інвесторів обласні владці. Останні наголошують: починаючи з квітня, область демонструє стабільну позитивну динаміку соціально-економічних показників. Подальшому ж їхньому зростанню сприятимей обласна програма «Будуємо нову Черкащину».
Михайло Пузяк, заступник голови Черкаської ОДА: «Фундаментальні заходи, розбудова стратегічних об’єктів. Ми її розглядаємо як накази черкащан на наступні роки».
Частину заходів обласної програмиреалізовуватимутьу межах національних проектів, ініційованих главою держави. Усе це – за умови інноваційності проектів та участі у співфінансуванні інвесторів на рівні близько 80%. Пропозиції до національних проектів областю вже готуються. Допомогтив пошуку інвесторів обіцяють і представники Українського національного комітету Міжнародної торгової палати України. Вони також пропонують черкащанам взяти на озброєння девіз компанії.

Володимир Щелкунов, Президент УНК Міжнародної торгової палати України: «Лучше ничего не делать, чем делать ничего… Мы работаем в направлении конкретики, прагматизма, для получения конкрентых средств».
Володимир Щелкунов відзначив низку цікавих пропозицій для розвитку області. Зокрема, мова йде про відродження річкового туризму, а також можливості реалізації проекту «Інвестиції в людей».
Володимир Щелкунов, Президент УНК Міжнародної торгової палати України: «Навесні ми проведемо масштабний інвестиційний форумза участюпотужних вітчизнянихі зарубіжних потенційних інвесторів».
За підсумками конференції вже підготовлено резолюцію. Нині її планують надіслати місцевим органам влади для врахуванняв роботі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські спортсмени здобули першість на чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO

З 12 по 15 вересня в Тернополі пройшов чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ та спортивних клубів. Про...

Як голосували депутати Верховної Ради від Черкащини за підвищення податків (РЕЗУЛЬТАТИ)

Верховна Рада України у першому читанні проголосувала за підвищення податків в Україні. Як голосували депутати від Черкащини, дізналися журналісти...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x