Новини на ВІККАЕкономічні новиниЧеркащани тепер можуть передавати показники електролічильників у "Viber" (ВІДЕО)

Черкащани тепер можуть передавати показники електролічильників у "Viber" (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Удосконалений сервіс та зручні умови для черкащан: передати покази електролічильників відтепер стало ще швидше та комфортніше. Черкаські енергетики спростили сучасний спосіб передачі показників через мобільний додаток Viber. Безкоштовний месенджер нині у своїй базі має паблік-акаунт ПАТ "Черкасиобленерго".

Олексій Шевченко, директор з інформаційних технологій та зв’язку ПАТ "Черкасиобленерго":

"Не потрібно якихось реєстрацій, не потрібно якихось додаткових кроків. Лише, треба щоб "під рукою" був вайбер (мобільний додаток). Можна з легкістю передати покази лічильників, де б він не знаходився. Сервіс на це розрахований".

Обласні енергетики переконані: у 21 столітті кожна компанія повинна мати сучасні сервіси для прийому та обробки інформації. Усе – задля зручності тутешніх споживачів. Нова послуга дає можливість обслуговувати необмежену кількість особових рахунків.

Валерій Вязовик, автор послуги, начальник служби інформаційних технологій ПАТ "Черкасиобленерго": "Сама идея системы заключалась в том, чтобы человек проходя мимо счетчика, мог нажать двумя-тремя клавишами и передать показ, чтобы не записывать, не запоминать. Это в чем хорошо, что ускоряется сама процедура. Сложность заключалась в том, чтобы защитить от передачи неправильных показателей".

Нині понад 20 тисяч споживачів електронно повідомляють дані енерголічильників. Мовляв, раніше черкащани могли передати показники трьома способами: через таблицю на сайті, кабінет побутового споживача та оператором кол-центру. Нині ж – додали ще одну "швидкісну" можливість. На розроблення такого сервісу енергетики витратили півтора місяці. Наголошують: нині система усе коректно відпрацьовує.

Олексій Шевченко, директор з інформаційних технологій та зв’язку ПАТ "Черкасиобленерго":

"Якщо ми передаємо інформацію, яка випадкова, або неправильні покази, то система нас відкине і попросить ввести коректні покази. Тобто вона захищена від помилкових натискань або зловмисних, чи значно занижених, чи завищених показів".

Нині такими новаціями енергетики дали змогу операторам кол-центру та контролерам виконувати вполовину менше роботи. Черкащани щодня із різноманітними потребами звертаються до енергетиків.

Віталій Кузьменко, оператор кол-центру:

"Із кожним роком кількість дзвінків збільшується. З минулим роком збільшилася в два рази, це саме по дзвінках. І десь в 3-4 рази через електронні служби".

Для зручності споживачів згодом до кожної домівки надійде листівка з QR-кодом та інструкцією з його застосування. Детально ознайомитися із інформацією щодо користування послугою черкащани можуть, переглянувши відеоурок на сайті Товариства. Тим часом, черкаські енергетики не зупиняються на зробленому. Мовляв, постійно намагаються "йти у ногу" із передовими технологіями. Надалі планують розповсюдити подібний сервіс і на мобільний додаток Телеграм.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x