Новини на ВІККАПолітичні новиниРабінович: Не важливо, хто буде наступним президентом, – важливо,...

Рабінович: Не важливо, хто буде наступним президентом, – важливо, чи зможе він змінити життя людей на краще

-

- Advertisment -

У 2019 відбудуться останні вибори, на яких український народ може змінити долю країни. І питання навіть не в прізвищі президента, якого оберуть, а в тому, хто переможе на парламентських виборах, тому що глава держави без підтримки Ради не здатний на рішучі дії.Таку заявузробив народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі авторської програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112-Україна".

"Новообраний президент нічого не зможе без підтримки парламенту. Він, звичайно, буде всіма зусиллями, своїм авторитетом намагатися утримувати за собою парламент, підтягувати туди свою фракцію, мстити "попередникам" і зможе призначити на посади лише кілька фігур. Але не важливо, хто буде президентом, якщо у нього не буде кардинально іншого підходу в управлінні країною, якщо він не має поняття, що відбувається з економікою і як її підняти, щоб люди стали краще жити", – переконаний парламентарій.

Лідер партії "За життя" заявив, що у нього є план по "оздоровленню країни", з яким він піде на вибори і який він має намір втілити у життя протягом трьох місяців після перемоги.

"Нам потрібен один рік для того, щоб підняти країну. Ми дамо людям нормальну пенсію і зарплату. Ми можемо вже зараз створити земельний банк, куди вкласти найбагатші чорноземи, нікому їх не продаючи, і отримувати від державної землі прибуток в 6 млрд на рік! Врегулювання питання з корупцією на митниці за нашими підрахунками принесе у скарбницю ще 5 млрд. Цих 11 млрд нам з головою вистачить для того, щоб виправити ситуацію з пенсіонерами і бюджетниками, протримати їх гідно, підняти зарплати і пенсії!" – впевнений народний депутат.

"У моїй програмі і програмі партії"За життя"буде чотири пункти, за виконання яких я відповідаю своєю політичною кар'єрою. Якщо через три місяці після перемоги нашої партії на виборах ці пункти не будуть виконані, я піду з політики. Ми в три рази знизимо тарифи, тому що націоналізуємо газотранспортні і газодобувні сфери, повернемо власний газ народу, в три рази піднімемо пенсії, в три рази піднімемо мінімальну зарплату, а також побудуємо необхідну кількість житла для переселенців… І це не популізм, а елементарна економічна дія. Не можна людей тримати на подачки! Нинішнє керівництво безглуздо витрачає кошти на субсидії, афери з націоналізованим Приватбанком і інші сумнівні "проекти". А цих грошей вистачило б на підвищення соцстандартів!"- підкреслив Вадим Рабінович.

Парламентарій вважає, що не зайвим було б ввести в Україні так звану "програму золотого паспорта", згідно з якою іноземець, який вклав кошти в економіку України, мав би можливість отримати українське громадянство.

"Я не раз говорив, що Україні потрібна програма "золотого паспорта". Ми повинні створювати умови, при яких іноземець може вкласти мільйон доларів в економіку нашої країни і отримати за це український паспорт і звільнення від сплати податків протягом двох років. 12 країн ЄС вже ввели такий стан в своїх законодавствах. Хіба ми найбагатші? Чому ми не використовуємо цю можливість?" – обурився народний депутат.

"Я ніколи не був у політиці, у мене немає маніакального прагнення потрапити до високого кабінету. Я пішов в політику тільки тому, що хочу вкласти себе в свою країну, щоб мої діти і онуки жили в процвітаючій Україні. Сьогодні соціологія показує, що різниця між потенційними кандидатами в Президенти становить 1-2%, а ось тих, хто не визначився, за кого голосуватиме – півкраїни! При цьому, антирейтинг у всіх, хто давно у владі, дуже високий, у мене ж він мінімальний! Якщо у Юрія Бойка, наприклад, рівень недовіри коливається на рівні 74%, то у мене не перевищує 44%. І це говорить про прозорливість українського народу, про те, що люди побачили прогресивність програми партії "За життя", зрозуміли, що мелькання одних і тих же в телевізорі більше не може тривати – всі хочуть змін, перш за все, в економічній сфері, в пошуках миру, в тому, щоб люди гідно жили, а бізнес процвітав… Я хочу змінити Україну, і ми це зробимо, ми переможемо!" – резюмував Вадим Рабінович.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x