Новини на ВІККАЕкономічні новиниДорога в Тубільці (ВІДЕО)

Дорога в Тубільці (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Відремонтована дорога за сучасними технологіями до села Тубільці – показовий приклад, коли від обіцянки до її реалізації менші ніж два тижні. Все завдяки роботі керівництва "Перемога Нова". Директор підприємства вбачає в такій ініціативі розвиток села як такого. Запевняє, все робиться для людей.

Віктор Гринюк, директор ДП "Перемога Нова":

"Уявіть, їде "швидка допомога" з важким хворим. І по цим ямам. Це людське життя. Наші гроші працюють на громаду, і сьогодні ми бачимо в Тубільцях ось – відремонтована вся під’їздна дорога".

Громада охоче пройнялася ініціативою інвесторів та долучилася до корисної справи. Тепер жителі селища можуть на собі відчути переваги співпраці з підприємством, що входить до складу Групи МХП, з легкістю долаючи колись проблемну ділянку дороги до Тубільців.

Генадій Штефан, заступник директора "Перемога Нова":

"Громада дуже була зацікавлена зробити нормальну дорогу, вибрала собі робочу комісію, яка контролювала виконання цієї дороги. Можна далі співпрацювати і підтримувати нормальну взаємодію, нормальні партнерські відносини".

Прихід інвесторів в село – важливе питання, зазначає голова Черкаської районної держаної адміністрації. Адже це вливання додаткових коштів в розвиток сіл та продуктивне партнерство державних органів влади з комерційними структурами.

Анатолій Яріш, голова Черкаської районної державної адміністрації:

"На Тубільцівську сільську раду на один відрізок дороги виділено 4 мільйони гривень. Зараз проходить тендер, скоро він закінчується. В ДП "Перемога Нова" кажуть, що ми готові долучитися своїми коштами і відремонтувати інший відрізок дороги. Вони вже свою обіцянку реалізували".

Голова селищної ради не могла й повірити, що так швидко село, над яким вона головує, стане центром інвестиційної програми ДП "Перемога Нова". На власному прикладі пересвідчилась, наскільки продуктивним може бути робота з інвестором.

Надія Шафікова, голова Тубільцівської сільської ради:

"Я побачила підтримку. Я побачила дорогу, що обіцяли зробити, вже вона є. Я побачила те, що наші пенсіонери зараз отримують соціальні пакети. Я за те, щоб будували пташники, за те, щоб були робочі місця".

Самі ж селяни кажуть, нові дороги значно полегшили пересування селом. А від самого підприємства люди отримують м’ясо птиці та якісні яйця за значно нижчою ціною, ніж на ринку.

Степан, житель села Первомайське:

"Це дуже добре, що знайшлись такі люди, які підсобили. Я їхав на Мошни, не міг нарадуватись. Возять м’ясо нам старикам, возять яйця".

Тетяна, жителька села Первомайське:

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині виявили росіянина, який незаконно перебував в Україні

На Черкащині 51-річного громадянина росії, який незаконно перебував в Україні, зобов’язали залишити країну до 18 жовтня 2024 року. Про...

Скандинавський антициклон приніс холодні ночі на Черкащину

Скандинавський антициклон приніс на Черкащину холодні ночі через циркуляцію північних вітрів, які постачають холодне повітря. Про це повідомляє Черкаський...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x