Новини на ВІККАВіККА-новиниСтартував соціальний проект «Святий Миколай живе в кожному з...

Стартував соціальний проект «Святий Миколай живе в кожному з нас»

-

- Advertisment -

У Черкасах стартувала акція «Святий Миколай живе в кожному з нас». Соціальному проекту вже шість років. І він укотре доводить, що в місті живе чимало небайдужих людей. Серед них – волонтери, які з року в рік запрошують містян почитати листи маленьких черкасців. У них знедолені діти просять у Святого Миколая іграшки, одяг і солодощі. Листи із проханнями – на соціальних ялинках у найбільших торговельних центрах Черкас: «Будинку торгівлі», «Дніпро Плазі» та «Епіцентрі».

На перший погляд, це звичайна ялинка. Насправді, це новорічне дерево бажань. На ній листівки-бажання знедолених дітей. У них вони просять іграшки, одяг і солодощі. Соціальний проект «Святий Миколай живе в кожному з нас» у Черкасах проходить уже вшосте. Кожному пропонують стати Дідом Морозом для конкретної дитини. Цього року більше тисячі дітей-сиріт, дітей-інвалідів і дітей, позбавлених батьківської любові, написали листа Святому Миколаю.

Анжела Одарич, організатор акції: «Мені дуже приємно, коли я зустрічаюся з людьми, вони мене запитують: чи цього року буде Святий Миколай. Мені приємно, що люди знають, що такий проект є. Мені би хотілося, щоби ті люди, які ще не брали участь у такій акції, дізналися про неї та допомогли діткам».

Новорічні дерева бажань розміщені у трьох найбільших торговельних центрах Черкас: «Будинку торгівлі», «Дніпро Плазі» та «Епіцентрі». Приміром, у «Дніпро Плазі» за волонтера Людмила Григорівна. Жінка в цьому проекті вже другий сезон. Каже: в місті чимало людей, які готові здійснити дитячу мрію.

Людмила Григорівна, волонтер: «Дітки, коли йдуть зі школи, заходять і кладуть у скриньку. Молоді пари також небайдужі, пенсіонери цікавляться».

Не проходить повз новорічну ялинку бажань і молода мама Вікторія. Жінка, як ніхто, розуміє, що діткам треба дарувати любов і ласку, особливо в новорічні свята.

Вікторія, жителька м. Черкаси: «Праздник должен быть у всех детей. Не только у своих, а и у тех, в которых нет родителей и которые нуждаются в тепле и заботе. Мы хотим нашей семьей подарить немножко счастья этим детям».

Допомогти дітям можна, не лише купуючи подарунки. Біля ялинок є скриньки для пожертв. За ці кошти малечі докупляють гостинці, які не придбали черкасці. Вручати новорічні подарунки будуть із 19 грудня. Саме тоді волонтери, переодягнені в Дідів Морозів і Снігурок, розноситимуть їх маленьким адресатам.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Антициклон «SERKAN» приносить теплу та сонячну погоду на Черкащину

Завдяки антициклону «SERKAN» у регіоні збережеться сонячна і малохмарна погода з комфортними літніми температурами. Про це повідомляє Черкаський обласний...

На Черкащині ліквідували ще одне несанкціоноване сміттєзвалище

У відповідь на звернення громадян Екологічна інспекція зобов’язала Городищенську міську раду ліквідувати стихійне сміттєзвалище. Про це повідомляє Державна екологічна...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x