Новини на ВІККАВіККА-новиниУ Черкаській колонії № 62 – весільний бум

У Черкаській колонії № 62 – весільний бум

-

- Advertisment -

У Черкаській колонії № 62 – весільний бум. Упродовж грудня троє ув’язнених стали на весільний рушник і вдягнули золоті обручки. Зазвичай такі свята у виправному закладі відбуваються нечасто – раз на півроку. Адміністрація колонії радіє. Адже в такий спосіб засуджені соціалізуються та стають на правильний шлях. На весільну церемонію запросили і знімальну групу ВІККА-НОВИН.

Не він до неї, а вона до нього. Аня приїхала до нареченого в колонію – виходити заміж. Із рідних – дві матері, її та його. В маленькій кімнатці дівчина причепурюється, з гордістю показує весільні каблучки, які сама вибирала. Їхня історія не схожа на інші – в обмеженні, чеканні та терпінні гартувалося кохання.
Анна, наречена: «Я перший раз прийшла просто подивитися. Коли почула його голос… Завжди мріяла, щоб у чоловіка був гарний голос. Він запав мені в душу».
Вони більше півроку листувалися, а потім вирішили побратися.
Володимир, наречений: «Це відповідальний момент, трохи хвилююсь. Хоча коли є рішення, нічого не хвилює, йде процес».
Володимир уже 10 років відбуває покарання. Нещодавно прийшов до Бога. Саме в церкві зустрів свою обраницю.
Володимир, наречений: «Я б сказав, все. Мені в ній подобається все. В жінці має бути якась родзинка. А в Ані мені подобається все».
Весільна церемонія – скромна та коротка. Після урочистих підписів, традиційні привітання родичів. Друзі по камері теж прийшли на весілля.

Олександр, приятель нареченого: «Зараз він вирішив з’єднати свою долю з дівчиною з мого села. Це добре. Бажаю, щоб у них все було добре. Щоб він вийшов з в’язниці та забув все, як страшний сон».
Неодружений Леонід теж хоче зв’язати себе шлюбними узами. Але вже наступного року.
Леонід, приятель жениха: «У мене є наречена, з якою я жив у громадянському шлюбі до ув’язнення. Ще є почуття. Ось ми і вирішили розписатись».
Сьогодні в Черкаській колонії майже 70% ув’язнених перебувають у шлюбі. У грудні 2010 – справжній весільний бум. Уже троє засуджених уклали шлюб.
Любов Ляшко, начальник відділу РАГСТУ Придніпровського району: «Іноді буває раз на півроку, раз на місяць, а грудень – особливий місяць – 3 реєстрації. Майже кожного тижня перед новим роком».
Олександр Шальоний, заступник начальника Черкаської колонії № 62: «Раз у місяць засуджені одружуються. Адміністрація радіє. Адже це стимулює засуджених до позитивної поведінки. Вони раніше виходять із місць позбавлення волі».
Подарунок від адміністрації – 3 «медові дні» тривалого побачення. А потім ще законні 3 дні. І до кінця терміну ув’язнення по 3 дні щомісяця. В такому режимі свого законного чоловіка Ані чекати ще 5 років.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські спортсмени здобули першість на чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO

З 12 по 15 вересня в Тернополі пройшов чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ та спортивних клубів. Про...

Як голосували депутати Верховної Ради від Черкащини за підвищення податків (РЕЗУЛЬТАТИ)

Верховна Рада України у першому читанні проголосувала за підвищення податків в Україні. Як голосували депутати від Черкащини, дізналися журналісти...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x