НовиниЧеркащинаДо черкаського мера вчергове прийшли прокурори

До черкаського мера вчергове прийшли прокурори

-

- Advertisment -

Меру Черкас Анатолію Бондаренку принесли клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання. Відповідне відео розмістив на своїй сторінці у Facebook черкаський журналіст Вадим Комаров.

Представник прокуратури Леонід Черниш повідомив, що нині Анатолій Бондаренко має статус підозрюваного у кримінальному провадженні. Про це пише "Прочерк".

Зустріч проходила в залі засідань на другому поверсі міськради. Під час події біля Бондаренка знаходилися його однопартійці: Роман Діскант, Юрій Тренкін, а також були присутній Геннадій Шевченко, Дмитро Кухарчук та Любов Майборода тощо.

Захисник міського голови зауважив, що клопотання не мають права вручати до оголошення про підозру. Однак представники прокуратури не погоджувалися, і запевняли, що підозру було вручено вчора, 4 жовтня, і вони, мовляв, зафіксували факт на відео.

Але захисник мера продемонстрував повідомлення на телефоні з вимогою до мера з’явитися у понеділок, 8 жовтня, о 12:00 до прокуратури для вручення підозри.

Підписувати клопотання Бондаренко не погодився. На що йому повідомили, що чекають мера у понеділок о 12.00 в черкаській місцевій прокуратурі.

"Цирк від прокуратури продовжується. До міської ради прийшов прокурор Черкаської місцевої прокуратури Леонід Черниш і намагався вручити мені не повідомлення про підозру, а клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання. Я відмовився його підписувати, адже спочатку маю отримати повідомлення про підозру", − повідомив у соцмережі мер Черкас Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, що вчора, 4 жовтня, прокуратура підготувала посадовцю обвинувачення стосовно штучного перешкоджання роботі депутатів. Так, 22 серпня частина депутатів міськради на чолі з мером провели "таємну" сесію на Чернечій горі у Каневі. Опозиція і громадськість були "поінформовані" про проведення засідання вже постфактум. При цьому мер і депутати у своїх коментарях плуталися, визначаючи причини та обставини такого "заходу". Попрацювали місцеві обранці плідно: на перших за два місяці зборах були "схвалені 27 питань", зокрема розподілено понад 200 мільйонів гривень. На таку "процедуру" пішло 15-20 хвилин. З цього приводу було відкрите кримінальне провадження.

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер Черкас "навирішував" на шість років ув’язнення.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах машина збила жінку, постраждала померла у лікарні

В ДТП у Черкасах постраждала жінка, вона померла у лікарні. Повідомляє Поліція Черкащини. ДТП сталася вранці на вулиці Чигиринська у...

У Черкасах провели в останню путь двох бійців – медика і сапера

У Свято-Михайлівському кафедральному гарнізонному соборі провели в останню путь двох військових, які до останнього боронили суверенітет України. Про це...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x