НовиниНа Черкащині цілу ніч шукали зниклого дворічного малюка (ФОТО,...

На Черкащині цілу ніч шукали зниклого дворічного малюка (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Близько дев’ятої вечора 5 червня до Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернувся житель села Квітки та повідомив, що зник його дворічний син. Про це повідомив сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

Батьки намагалися знайти дитину самотужки, але пошуки результатів не дали. Коли почало смеркати чоловік звернувся за допомогою до поліції.

Після надходження інформації про зникнення дитини негайно було піднято по тривозі Корсунь – Шевченківський, Городищенський, Лисянський відділення та Звенигродський відділ поліції. Поліцейські, які прибули за викликом з’ясували, що родина, в якій зник хлопчик, багатодітна, і в той час, коли мати займалася з іншої дитиною в будинку, хлопчик грався на подвір’ї. Коли мати вийшла – дитини вже не було. Спочатку батьки та сусіди його шукали самотужки, але коли на вулиці почало темніти, звернулися за допомогою до поліції.

Правоохоронці розпочали "прочісувати" місцевість поблизу місця проживання. На допомогу місцевим поліцейським було направлено працівників поліції особливого призначення та військовослужбовців Національної гвардії України. Долучилася і місцева громада з сільським головою, який безпосередньо приймав участь у тривалих пошуках. Разом з тим правоохоронці відпрацьовували і інші можливі версії даної події, зокрема і викрадення дитини.

Пошуки тривали всю ніч. Вранці, коли коло пошуку було розширено до кількох кілометрів, хлопчика знайшли в лісовому масиві за два кілометри від будинку. Малюк скрутившись, спав, заховавшись в яру. Дитину негайно доставили до лікарні, де після огляду лікаря передали батькам. За словами лікарів, загальний стан дитини в нормі. Наразі хлопчика залишили на додаткове медичне обстеження.

Працівники поліції з батьками провели профілактично-роз’яснювальну роботу та склали адміністративні протоколи за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу про адміністративні правопорушення та попереджені про недопущення в подальшому подібних випадків.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині розшукують зниклу жінку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

«Черкаські Мавпи» зіграють на благодійному турнірі в Івано-Франківську

З 20 по 22 вересня в Івано-Франківську відбудеться благодійний турнір з баскетболу до Дня захисників та захисниць України. Про...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x