Новини на ВІККАЕкономічні новиниУ середмісті вкотре розкинулась "Ярмарка меду" (ВІДЕО)

У середмісті вкотре розкинулась "Ярмарка меду" (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Солодка осінь у Черкасах. Просто у середмісті вкотре розкинулась "Ярмарка меду". Організовує її торгова марка "Козацький мед". Солодкий продукт має спеціальну осінню ціну: лише 239 гривень за три літри. І хоч нині в місцевих продавців меду спад торгівлі, за "Козацьким" у чергу стають ще зрання. Тут уже пропонують свіжий, цьогорічний продукт.

Олександр Гневанов, продавець-консультант ТМ "Козацький мед":"Мы вам привезли более 15 сорта меда. Такие как акация, разнотравие, гречнаный, так же можно приобрести бутыль по цене 239, бутылечек на мед приносите. И конечно же, в подарок вам будет красочный календарь. Мы работаем с 9 до 17:00. С 20 по 25 число включительно.

Обрати мед тут можна на найвибагливіший смак та на будь-який гаманець. Більше – не лише як солоденик, але й як ліки.

Олександр Гневанов, продавець-консультант ТМ "Козацький мед":"Гречневый для гемоглобина, липа все знают от простуды, так же хорошо для желудка".

Цілющі властивості в "Козацького меду" має не тільки медове різнобарв’я, а й інші корисні продукти бджолярства. Уся продукція тут, кажуть, натуральна. Лише те, що напрацювали бджоли. Унікальність таких препаратів, переповідають експерти, в тому, що вони покращують стан всього організму, а не тільки окремих органів.

Берта Когосова, апітерапевт:"Для укрепления имунной системы рекомендуется употреблять маточное молочко с медом и препарат галерея, для лечения легочных заболеваний восковую моль. Оно натуральное, нет привыканий и побочных эффектов, и оно очень эффективное, можно и деткам и взрослым".

За солодким продуктом у перший день "Ярмарку" тут традиційно зібралась чимала черга. Більшість за "Козацьким медом" прийшли не вперше. Усе через смак та ціну. Остання тут, переповідають покупці, майже вдвічі нижча від ринкової: 239 гривень за бутиль.

Людмила, жителька м. Черкаси:"Це подільський мед, весняне різнотрав’я, дуже запашний ,смачний, мед дуже гарний".

Іван, житель м. Черкаси:"Мед можно из-за болезней есть, и для горла и для живота, помогает. Попробовали, понравилось, еще я своим родственникам несу вот 3 баллона взяли".

"Ярмарка меду" у Черкасах триватиме до 25 листопада. Вас чекають за адресою: бульвар Шевченка, 209. Ліворуч від центрального входу в магазин "Кооператор". Графік роботи: із 9 до 17 години.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Трохи більше 100 доларів: яка середня пенсія у Черкасах

Середня пенсія в Черкасах сьогодні це 5098 грн, а мінімальна зарплата в Україні 8000. Про це повідомляє Опендатабот. 43% пенсіонерів...

У черкаському храмі вперше пройшов молебень українською мовою (ВІДЕО)

У Черкасах Свято-Михайлівський кафедральний собор, який розташований у Соборному парку, перейшов до Православної Церкви України. Повідомляє власкор ВІККА. Міський голова...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x