Новини на ВІККАСпортивні новиниВихованці клубу «Вікторія» перетанцювали росіян

Вихованці клубу «Вікторія» перетанцювали росіян

-

- Advertisment -

Вихованці клубу «Вікторія» перетанцювали росіян. З купою нагород вони повернулися з сусідньої держави. У Росії минулого тижня проходив Відкритий чемпіонат з сучасного танцювального спорту. Там свої вміння на паркеті демонстрували майже дві тисячі учасників. Це діти віком від 5 до 23 років. Усі вони змагалися у різноманітних танцювальних напрямках. Розповідає Наталя Кириленко.

13-ро вихованців зразкового колективу сучасного танцю «Вікторія» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру показали вищий клас на відкритому чемпіонаті Росії з сучасного танцювального спорту. Усі хлопці та дівчата без винятку повернулися з нагородами. Тренер Вікторія Сухенко пишається своїми вихованцями. Мовляв, що посієш, те й пожнеш.
Вікторія Сухенко, тренер зразкового колективу сучасного танцю «Вікторія»: «Ничего непредвиденного не было, они хорошо выступили и порадовали тем, что смогли собраться, потому что это была чужая страна, это был чужой чемпионат и я не имела возможности все время находиться с ними, потому что я представляла судейскую бригаду, но дети показали уровень, они хорошо отработали».
Новоспечений чемпіон світу Нікіта Черкасов на цих змаганнях підтвердив свій титул. Серед юніорів у диско і в хіп-хопі він був на висоті. Дипломи стали справжньою винагородою для працелюбного спортсмена.

Микита Черкасов, чемпіон світу з хіп-хопу: «Дуже старався, тому чемпіонат був дуже складний і в мене все-таки вийшло, танці – це моє найулюбленіше захоплення, танцями я живу, це гарно і стильно».
Наймолодша учасниця чемпіонату Вікторія Сухенко усіх своїх суперників залишила позаду у номінації міні-диско. До того ж стала третьою в хіп-хопі. Для неї танці – це не лише захоплення, а й стиль життя.
Вікторія Сухенко, чемпіонка світу з диско: «Для мене ця нагорода не перша і не остання, сподіваюся».
З купою нагород також повернулися Дарина Лобода, Богдан Микитюк, Владислав Полосухін, Ольга Ліла та Валерія Путря.
Вікторія Сухенко, тренер: «Соперники были достаточно сильны, потому что это был отборочный России на чемпионат Мира, туда съехались танцоры, которые планируют поехать на чемпионат Мира, который будет в Италии, было очень сложно соревноваться».
Свій шанс взяти участь у чемпіонаті світу наші спортсмени виборюватимуть через два тижні у Ялті.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Побив до смерті: жителя Черкас судитимуть за бійку

Повідомлено про підозру жителю м. Черкаси, який завдав тілесні ушкодження знайомому, від яких останній помер. Повідомляє Черкаська обласна прокуратура. Повідомлено...

Черкаська поліція розшукує водія, який збив людину і втік

У Черкасах поліцейські розшукують водія, який збив пішохода і втік з місця ДТП. Про це пише Поліція Черкащини. Сьогодні вранці...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x