Новини на ВІККАСпортивні новиниЧемпіонат України з волейболу: поєдинки 5 туру зіграно

Чемпіонат України з волейболу: поєдинки 5 туру зіграно

-

- Advertisment -

Поєдинки 5 туру зіграно в чемпіонаті України з волейболу серед чоловічих клубів Суперліги. Черкаський «ІмпексагроСпорт» приймав одного з аутсайдерів турніру лубенський “Фаворит”. Як і очікувалося, підопічні Юрія Мельничука легко виграли обидва матчі, віддавши супернику лише одну партію.

Перший поєдинок завершився «сухою» перемогою черкаських волейболістів. Вони мали незаперечну перевагу. Лише в другій партії господарі зустріли серйозний опір, але все одно схилили шальки терезів на свою користь. Мало чим відрізнявся і другий матч суперників. Надто вже різним є на сьогодні рівень майстерності команд. Щоправда цього разу, черкащани дозволили гостям виграти третю партію, але в четвертій упевнено поставили переможну крапку.
Двічі по 3:0 у цьому турі виграли харківські клуби «Локомотив» та «Локо-Експрес», які перемогли відповідно «Юракадемію» та «Буревісник». А «Будівельник» і «Кримсода» розділили очки – 2:3 і 3:0.
Таким чином, після 5 туру лідирує «Локомотив» – 24 очки. Двадцять в активі красноперекопської «Кримсоди», по 19 – у «Локо-Експресу» та «ІмпексагроСпорту», 18 – у чернівецького «Будівельника», 17 – у харківської «Юракадемії». Два аутсайдери «Фаворит» і чернігівський «Буревісник» безнадійно відстали.
Наступні поєдинки чемпіонату України «ІмпексагроСпорт» зіграє 27-28 листопада. Черкащани на своєму майданчику прийматимуть команду Чернівців.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Побив до смерті: жителя Черкас судитимуть за бійку

Повідомлено про підозру жителю м. Черкаси, який завдав тілесні ушкодження знайомому, від яких останній помер. Повідомляє Черкаська обласна прокуратура. Повідомлено...

Черкаська поліція розшукує водія, який збив людину і втік

У Черкасах поліцейські розшукують водія, який збив пішохода і втік з місця ДТП. Про це пише Поліція Черкащини. Сьогодні вранці...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x