НовиниЧеркащинаУкраїнцям треба об’єднатися і припинити створювати політичні напруження, –...

Українцям треба об’єднатися і припинити створювати політичні напруження, – Згіблов

-

- Advertisment -

На останній пленарці депутати міської ради ухвалили звернення до Президента та Верховної Ради про події в Україні, пов’язані із затриманням Саакашвілі. Фракція "вільних демократів" підтримала звернення, оскільки обранці вважають неприпустимим розхитування політичної ситуації в нинішній час.

"Країну треба перестати хитати. Я не розумію, чому так сталося, що приїжджає екс-президент із іншої країни і починає якісь політичні дії в нашій країні. Зараз навпаки всім жителям міста, українцям треба об’єднатися і припинити створювати політичні напруження, – заявив в ефірі телеканалу "ВІККА" голова фракції ПВД Олександр Згіблов.

На його думку, усі реформи в державі, які проводять Уряд і Президент, ідуть у правильному напрямку. Тому ті сили, яким це не до вподоби, влаштовують різноманітні провокації.

"Я саме був у Києві, коли ловили Саакашвілі на даху, і мені було дуже неприємно бачити, що були перекриті всі вулиці, утворилося соціальне напруження, не можна було ні пройти ні проїхати по місту. Ми, жителі міста і України, не до кінця знаємо всю правду. Треба припинити ці ігри і вести політичну боротьбу більш цивілізованим способом", – зазначив депутат.

Він додав, що в Україні наразі виникло чимало нових, молодих політиків націоналістичного і ліберального напрямків, які мають великі перспективи.

"Повинні розвиватися молоді українські політичні сили. Мабуть, вистачить, щоб нам з-за кордону вказували, що робити і як. Ми повинні самі за це взятись і зробити", – наголосив лідер "вільних демократів".

Як повідомляв сайт vikka.ua, Радуцький вимагає скасувати рекордний тендер на прибирання доріг.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Побив до смерті: жителя Черкас судитимуть за бійку

Повідомлено про підозру жителю м. Черкаси, який завдав тілесні ушкодження знайомому, від яких останній помер. Повідомляє Черкаська обласна прокуратура. Повідомлено...

Черкаська поліція розшукує водія, який збив людину і втік

У Черкасах поліцейські розшукують водія, який збив пішохода і втік з місця ДТП. Про це пише Поліція Черкащини. Сьогодні вранці...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x