НовиниЧеркащинаНа Черкащині стартував міжнародний інвестиційний форум (ФОТО, ВІДЕО)

На Черкащині стартував міжнародний інвестиційний форум (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Наймасштабніша бізнес-подія стартувала на Черкащині. Черкаський міжнародний інвестиційний форум зібрав близько півтори сотні учасників. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Як зауважив під час відкриття голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, цей форум – майданчик для людей, які звикли діяти.

"Маємо надзвичайно насичену програму форуму, – розповів очільник області, – Тут немає жодної випадкової панельної дискусії. Ми презентуватимемо наше бачення напрямів розвитку Черкащини та формуватимемо спільний план дій".

Панельних дискусій на форумі буде чотири: "Можливості з розвитку експорту. Експорт як шлях до інвестицій", "Точки зростання агроіндустрії", "Промоція інвестиційного потенціалу муніципалітетами" та "Агенція регіонального розвитку – механізм партнерства бізнесу та влади для розвитку територій". Опісля відбудуться B2B (бізнес до бізнесу) зустрічі.

"Найкраща промоція області – це наші товари на поличках іноземних супермаркетів, – наголосив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – А найкращі лобісти її інтересів – це місцеві бізнесмени за кордоном. Черкащина – один із найбільших виробників сільськогосподарської продукції України. Це галузь, де надзвичайний потенціал – інвестиційний, інноваційний, експортний. А тому розвитку агроіндустрії ми присвятили окрему панель. Важливо вміти комунікувати з інвесторами, особливо потенційними, й надалі взаємодіяти задля розвитку. Про всі тонкощі цього процесу якраз ітиметься на форумі. Ну, і обов’язково будуть історії успіху від бізнесу – це важливий момент для інвесторів, які нині розглядають нашу область для своїх проектів".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан запрошують на Міжнародний інвестиційний форум.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині збили 5 ворожих БпЛА

З ночі до ранку на Черкащині тривала повітряна тривога, під час якої оборонці неба відбили чергову повітряну атаку ворога....

Віра в дитячий талант: черкаський благодійник нагородив учасників конкурсу дитячого малюнка (ВІДЕО)

В офісі інвестиційного фонду «Олімп – гарант» лунає дитячий сміх. Тут зібралися переможці та учасники організованого фондом конкурсу дитячого...

Цікаве:

Три важливі питання про цифрову автоцивілку

Кожному водієві в Україні відомо, що сідати за кермо...

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи?

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи? Шкільні канцтовари —...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x