СмачнОГО (Вікторія Дорошенко і Сергій Томіленко)

 ...

 

      

Дата виходу

Час виходу

вівторок

18:35

п'ятниця

18:00

неділя

09:30

Вікторія Дорошенко - організатор та ведуча свят. Черкащани її знають як клоуна «Домісольку» та ведучу Вікторію. Філолог та вчитель за освітою жодного дня не працювала за спеціальністю. Любить співати, дивувати рідних і знайомих сюрпризами та оригінальними стравами. Мама двох доньок.
Страва «Сонячна галявина друзів». Свинину порізати шматками, відбити посолити, поперчити. Нарізати кружальцями баклажани посолити, обсмажити з обох сторін на сковорідці. Гриби нарізати середніми шматочками і теж обсмажити на сковорідці. Викласти на жаровню м'ясо, зверху баклажани і гриба помазати майонезом і посипати натертим твердим сиром. Страву поставити на 20 хв у духовку. Запікати м’ясо при температурі 200 градусів. Готову страву прикрасити нарізаними свіжими помідорами та зеленню.

Сергій Томіленко - заслужений журналіст України,колишній головний редактор газети «Нова доба», викладач, медіа- тренер. Любить подорожувати, відвідав понад 30 країн світу. Кожного тижня готує нову страву, рецепти записує в кулінарну книгу. У вільний час займається спортом.
«Мандри»- вегетаріанська страва. Сергій Томіленко любить легкі страви, тому відмовився від м’яса. З баклажана зробив два човники, розрізавши овоч на пополам і вирізавши середину. Посолив і поставив баклажан на 15 хв в духовку. На сковорідці посмажив помідори та гриби. Наповнити човники начинкою з грибів та тертого сиру і поставити на 15хв у духовку. Готову страву прикрасити нарізаними помідорами.

 

Щоби взяти учать у кастигу, скачайте анкету, заповніть та надішліть її з нашого сайту або  електронною поштою на: kropiva_1@i.ua

 

Свої пропозиції щодо програми «СмачнОГО» ви можете запропонувати редактору Юлії Кропиві  або зателефонувати: 0(472) 35-31-64

Теми: СмачнОГО
  • Facebook