СмачнОГО ( Любов Скобель і Михайло Копил)

 ...

 

      

Дата виходу

Час виходу

вівторок

18:35

п'ятниця

18:00

неділя

09:30

Любов Скобель - заслужена артистка України, актриса Обласного академічного музично – драматичного театру ім. Т. Шевченка. Улюблені ролі у виставах «За двома зайцями», «Кайдашева сім’я». Любить подорожувати.
«Всі сторони світу». Телячу вирізку порізати. М'ясо відбити, посолити поперчити. Соломкою порізати болгарський перець, баклажани, курагу. В м'ясо замотати начинку і «рулетки» викласти на розігріту сковорідку. Обжарити. Порізати великими шматками перець і баклажани, посолити, обжарити на сковорідці. Викласти і м'ясо і смажені овочі на тарілку, зверху посипати тертим сиром. Прикрасити петрушкою.
Михайло Копил – студент Східно - Європейський університет економіки та менеджменту, випускник Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького. Захоплюється фотографією. Фірмова страва - борщ.

«Єгипетські піраміди» Телячу вирізку порізати на середні куски поперчити, посолити. Пожарити на сковорідці. Баклажан теж порізати на середні куски обжарити. Зробити так звані «піраміди» з кусків м’яса та баклажана. Кусочки між собою пересипати тертим сиром. Зверху посипати сир. Страву поставити у духовку на 10 хвилин. Поки м'ясо запікається, приготувати гарнір. Порізати болгарський перець та курагу, обсмажити на сковорідці, додаючи майонез, сіль та перець. Готову страву висипати у формочку, спресувати. Поряд покласти «Єгипетські піраміди», тобто м'ясо, яке смажилося в духовці. Прикрасити свіжою петрушкою та кропом.

 

Щоби взяти учать у кастигу, скачайте анкету, заповніть та надішліть її з нашого сайту або  електронною поштою на: kropiva_1@i.ua

 

Свої пропозиції щодо програми «СмачнОГО» ви можете запропонувати редактору Юлії Кропиві  або зателефонувати: 0(472) 35-31-64

Теми: СмачнОГО
  • Facebook