СмачнОГО (Віктор Антоненко і Валерія Малкова)

 ...

 

      

Дата виходу

Час виходу

вівторок

18:35

п'ятниця

18:00

неділя

09:30

Набір продуктів - рис, помідори, морепродукти (креветки, мідії, кальмари), твердий сир, зелень.

 

Віктор Антоненко – голова Спілки дизайнерів Черкаської області, засновник хутряної фабрики «Ант», голова ради директорів асоціації звірівників України, член Всесвітньої хутряної федерації. Любить життя, підтримує гарні відносини між людьми. Одружений. Любить готувати м’ясні та рибні страви. Фірмова страва «Шурпа з ягняти».
Валерія Малкова – режисер монтажу на ТРК « ВІККА», студентка 2-го курсу російсько - англійської філології ЧНУ ім. Б. Хмельницького. Кандидат в майстри спорту по дзюдо та самбо, матуся трирічної донечки. Мріє разом родиною здійснити марафон. Прихильниця здорового харчування. Часткова вегетаріанка.

Віктор Антоненко приготував «Сюрприз із Тайланду». Залив окропом рис на 15 хв. Підсмажив його на сковорідці 10 хв. Нарізав кубиками моркву, цибулю, болгарський перець. Нарізав кальмари, промив мідії та креветки. Підсмажив морепродукти, додав рис та овочі. Тушкував страву на невеликому вогні. Солив, перчив. Виклав готову страву на тарілку у вигляді риби, прикрасив зеленню.

 

Валерія Малкова приготувала різотто (італійський рис) «Меланья». Спочатку зварила морепродукти, попередньо нарізавши кальмари. В каструлю, де варяться креветки, мідії і кальмари вкинула базилік.. Дрібно нарізала часник. Поклала на сковорідку, налила олію оливкову і вкинула рис, тушкувала 10 хв. На іншій сковорідці підсмажила нарізаний часник, цибулю, помідори. Через декілька хвилин додала морепродукти. Коли страва була майже готова, додала зелень (петрушку і базилік). На тарілку гіркою виклала рис, зверху смажені морепродукти та овочі. Готову страву посипала тертим сиром.

Щоби взяти учать у кастигу, скачайте анкету, заповніть та надішліть її з нашого сайту або  електронною поштою на: kropiva_1@i.ua

 

Свої пропозиції щодо програми «СмачнОГО» ви можете запропонувати редактору Юлії Кропиві  або зателефонувати: 0(472) 35-31-64

Теми: СмачнОГО
  • Facebook