СмачнОГО (Любов Правдіна та Андрій Мельников)

 ...

 

      

Дата виходу

Час виходу

вівторок

18:35

п'ятниця

18:00

неділя

09:30

Набір продуктів – свинина, помідори, заморожені вишні, стручкова квасоля, твердий сир, цибуля.

 

Любов Правдіна – генеральний директор ТРК «ВІККА», директор радіо «101 Далматин»,  Більше 10 років працює на телебаченні. Мама 9- річної донечки. Захоплюється йогою. Любить готувати страви з м’яса. Фірмові страви «Яблучний тотем», «Філе червоного окуня на подушці зі шпинату».
Андрій Мельников – начальник відділу оперативної служби «15-05» МВК, військовий, офіцер запасу. Одружений, виховує донечку. Сам збирає меблі, знімає та монтує відеоролики. Дуже любить готувати. Найбільше вдається консервація.

Любов Правдіна приготувала «М'ясо в кожусі». Розрізала кусок свинини навпіл посолила і поперчила. Нарізала кусочками твердий сир. Трохи підсмажила цибулю. Принесла з собою листове тісто. Розкатала «заготовку» виклала на жаровню. Зверху поклала м'ясо, сир і цибулю. Защипнула тісто і поставила в духовку на 20 хв. Готову страву прикрасила вишнями.

Іншу страву зробила з помідорів та квасолі. Помідори нарізала дольками, стручкову квасолю відварила. На тарілку виклала компоненти і посолила та заправила олією.
Андрій Мельников приготував фірмові відбивні. Нарізав невеликими шматками м'ясо посолив, поперчив, відбив. Зробив маринад з помідорів, цибулі та цибулі. На м'ясо виклав маринад, зверху посипав твердим сиром. Страву на 20 хв. поставив у духовку. Готову страву прикрасив вишнями і квасолею.

 

Щоби взяти учать у кастигу, скачайте анкету, заповніть та надішліть її з нашого сайту або  електронною поштою на: kropiva_1@i.ua

 

Свої пропозиції щодо програми «СмачнОГО» ви можете запропонувати редактору Юлії Кропиві  або зателефонувати: 0(472) 35-31-64

Теми: СмачнОГО
  • Facebook