СмачнОГО (Костянтин Проценко і Інеса Харламова)

 ...

 

      

Дата виходу

Час виходу

вівторок

18:35

п'ятниця

18:00

неділя

09:30

Набір продуктів – кальмари, мідії, креветки, баклажани, помідори.
Костянтин Проценко –
заступник начальника управління МНС в Черкаській області. Має медичну та юридичну освіту. Захоплюється літературою та музикою. Займається спортом. Фірмова страва - печена картопля із салом.
«Австралія», «Австралійський риф» - дві страви. «Австралія»: нарізати кружальцями баклажани, обсмажити з обох боків. Нарізати кружальцями помідори. На баклажани покласти помідори, зверху - трохи майонезу. Розікласти на тарілку з салатом готову страву. Інша страва «Австралійський риф» – обсмажити мідії креветки, кальмари на сковорідці. Попередньо нарізати кальмари. Страву солити,  перчити, маринувати соком лимона. Обсмажені морепродукти викласти на тарілку, прикрасити зеленню.

Інеса Харламова - керівник кулінарного гуртка «Смак» при ЦДЮТ. За освітою – інженер, економіст. Навчає дітей тісто пластики, вміє робити картини з тіста. Створює дизайн інтер’єру, шиє одяг.

«Вулкан пристрасті» Нарізати кальмари тоненькими смужечками, обсмажити. Маринувати мідії і креветки в лимонному соку, додати приправ. Обсмажити цибулю. В сковорідку всипати всі морепродукти. Зверху влити 30 грам спирту запалити. Готову страву викласти «гіркою» на тарілку. Прикрасити страву «трояндами» зі смажених баклажанів (порізати баклажани тоненькими смужками, потримати у воді, щоб забрати гіркоту і обсмажити та закрутити). Прикрасити дольками помідорів та зеленню.

 

 

Щоби взяти учать у кастигу, скачайте анкету, заповніть та надішліть її з нашого сайту або  електронною поштою на: kropiva_1@i.ua

 

Свої пропозиції щодо програми «СмачнОГО» ви можете запропонувати редактору Юлії Кропиві  або зателефонувати: 0(472) 35-31-64

Теми: СмачнОГО
  • Facebook