СмачнОГО (Наталія Джуган і Артем Слабінський)

 ...

 

      

Дата виходу

Час виходу

вівторок

18:35

п'ятниця

18:00

неділя

09:30

Наталія Джуган – директор департаменту бюджетної політики Черкаського міськвиконкому. Магістр державного управління, член асоціації фінансистів України. Любить готувати і красиво оформлювати страви. У шлюбі з лікарем Олегом Стадніком. Наталія має доньку Аліну.
«Прованс» Шматок свинини порізати смужками, відбити,посолити і поперчити. Кожен шматочок помазати майонезом і покласти тоненько нарізаний консервований персик. Зверху притрусити натертим твердим сиром. Поставити в духовку на 25 хв. Поки запікається м’ясо, готуємо грибний гарнір. Шампіньйони зварити, остудити і нарізати. Змішати з нарізаною цибулею, петрушкою та подрібненим часником. Посолити і заправити олією. Викласти на одну частину тарілки смажене м’ясо на іншу – грибний гарнір.

Артем Слабінський - директор рекламного агентства. Байкер захоплюється мотоподорожами. Колекціонує мотоцикли. Освоїв техніку «графіки». Пише картини. Одружений, має двох дітей.
Котлета «Отрада» в кисло - солодкому соусі. Нарізати кубиками свиняче м’ясо. В тарілку добавити піджарені сухарики, вбити 2 яйця, поперчити і посолити. Ложкою викласти замариноване м'ясо на розігріту сковорідку. Піджарити котлетки з обох боків. Окремо приготувати соус з подрібнених шампіньйонів, помідорів, сиру, персиків та майонезу. Всі компоненти викласти на сковорідку і тушкувати. На тарілку викласти піджарене м’ясо, зверху його полити кисло - солодким соусом.

 

Щоби взяти учать у кастигу, скачайте анкету, заповніть та надішліть її з нашого сайту або  електронною поштою на: kropiva_1@i.ua

 

Свої пропозиції щодо програми «СмачнОГО» ви можете запропонувати редактору Юлії Кропиві  або зателефонувати: 0(472) 35-31-64

Теми: СмачнОГО
  • Facebook