Щоденник здоров'я: корисна чорна редька

 ...

 

Занотуйте у власний Щоденник здоров’я поради від Наталії Земної:

Застосовуйте чорну редьку для лікування кашлю: всередині редьки слід видовбати заглибину, заповнити її медом, закрити кружальцем редьки і залишити у теплому місці на 4-6 годин. Дорослим вживати по 2-3 столові ложки через годину, дітям – по чайній ложці.
  • Сушене листя чорної редьки вилікує від мікозів.
  •              

    Дата виходу

    Час виходу

    понеділок

    20:20

    неділя

    09:40

    Наталія Земна -фітотерапевт, використовує діагностичні методи, які ґрунтуються на багатовіковому досвіді української народної медицини. Академік Екологічної академії наук, президент Всеукраїнського товариства «Зелена планета».

     

    Редька чорна
    У народній медицині редьку здавна застосовували при кашлюку, бронхіті, катарі верхніх дихальних шляхів. Редька має виражені сечогінні, антисептичні,  жовчогінні  та молокогінні властивості. Збуджує апетит, посилює виділення шлункового соку, поліпшує травлення, розчиняє (сечовий) пісок. Коренеплоди багаті на вуглеводи, фітонциди, мінеральні солі натрію, кальцію та магнію, залізо, фосфор, сірку, хлор, а також йод, бром. Протягом усього року зберігає цілющі властивості. Редька з успіхом замінює гірчичники, лише  шкіру перед процедурою слід змастити кремом або олією. Протипоказана хворим на виразкову хворобу шлунка та дванадцятипалої кишки, коліт, гострі запальні захворювання нирок, серцево-судинної системи.  


     

    Свої пропозиції щодо програми «Щоденник здоров'я» ви можете запропонувати її автору Ірині Гришко або зателефонувати: 0(472) 35-31-64

    • Facebook