ВІККА-НОВИНИ
Архів новин
Оберіть дату

Черкащанка Олена Ольшевська поповнила лави кулінарних блогерів

 ...
       

Черкащанка Олена Ольшевська поповнила лави кулінарних блогерів. Готує сама й навчає інших. Серед її рецептів – як українські страви, так і смаколики інших кухонь світу. Її блог для тих, хто любить готувати красиво, а їсти – смачно. Влучна мова постів, цікаві та короткі описи, дизайн і верстка – все зі смаком. Слинки в читачів течуть лишень від смачних фото авторки. А наша Марина Лук’яненко вже й покуштувала добреники від Олени Ольшевської.

 

Їй подобається дивувати, радувати та готувати. Рецепти та натхнення черпає з гастрономічних блогів, мандрівок і кулінарних книг. Їх на Олениній кухні чимало. Готує, насамперед, для чоловіка та дітей.

Олена Ольшевська, блогер: «Они хотят есть, хотят сладенького, хотят вкусненького, хотят шоколадненького. Они постоянно что-то хотят, потому приходится искать рецепты, которые были бы максимально полезны».

Гостям господиня також завжди рада.

Олена Ольшевська, блогер: «Начинаю творить, создавать атмосферу, накрывать скатерть, зажигать свечи. Идет творческий увлекательный процесс».

Готує Олена все своє свідоме життя. На гастрономічний блог зважилася цього літа. Зрозуміла: їй є, що сказати. До рішучих дій спонукала прочитана книга.

Олена Ольшевська, блогер: «Главная идея задуматься по-настоящему, что вы умеете делать очень хорошо, вам это нравится и вы этим будете заниматься еще как минимум 5-10 лет. Коль я этим занимаюсь последние 20 лет, я подумала, что последующие 20 лет мне это тоже будет нравиться».

Тепер блог «Cook&Share», що з англійської означає «Готуй і ділись», – Оленина гордість. Він існує близько місяця, а вже має чимало шанувальників.

Олена Ольшевська, блогер: «Визитов было 1099, просмотров страничек – 2813».

Для ВІККА-НОВИН Олена Ольшевська взялася готувати сирне печиво та салат із креветок. Спочатку – випічка.

Олена Ольшевська, блогер: «Нам нужны максимально полезные продукты. Мы растапливаем 70 г сливочного масла, добавляем туда 3 столовые ложки свекольного, неочищенного сахара. Берем творог, нам нужно 200 г».

Для точності – ваги. Додає мед і цедру одного лимона.

Олена Ольшевська, блогер: «Перемешиваем, добавляем муку, ванильный сахар и разрыхлитель».

Із готової маси Олена формує печиво, викладає його на пергаментний папір і… відправляє в духову шафу.

Олена Ольшевська, блогер: «Так-с… 15 минут… Ну, ждем!».

Потому господиня береться до салату. Зазвичай готує з доступних продуктів. Дефіцитні ж друзі та знайомі привозять Олені із закордонних мандрівок. Адже знають: прованським спеціям або кленовому сиропу Олена зрадіє більше, ніж магнітові на холодильник.

Як тільки страви готові – блогерка починає фотографувати. Переконує: їжу знімати не менш цікаво, аніж людей чи природу. Зробити світлини цікавішими допомагає вінтажний посуд.

Олена Ольшевська, блогер: «Я очень люблю ходить по рынку старьевщиков, обожаю смотреть, находить какие-то тарелки, какие-то рюмки, какие-то вилки».

Після обробки, фото разом із цікавим коротким описом потрапляють на блог.

Олена Ольшевська, блогер: «Я даже сейчас, когда открываю кулинарную книгу и вижу там на 2 страницы опись, думаю: нет, не сегодня, в другой раз, сейчас нужно, чтобы было быстро и вкусно, времени у всех очень мало».

Головне, говорить Олена, – на кухні не боятися. Її девіз: бери та роби, готуй і ділись.

Олена Ольшевська, блогер: «Все просто!!!».

  • Facebook